Vanavond op tv: Feyenoord en PSV in de Conference League, Zembla over Thierry Baudet

Vanavond op tv: Feyenoord en PSV in de Conference League, Zembla over Thierry Baudet
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 10 maart

Kijktip :

Vanavond komen er maar liefst vier Nederlandse clubs in actie in Europees verband. Feyenoord en PSV zijn te zien op Veronica. Verder onder meer een aflevering van Zembla over de banden van Thierry Baudet met Rusland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 10 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Partizan Belgrado - Feyenoord (Conference League)

Veronica
18:40 uur

Na de 'tussenronde' worden vanavond de heenduels in de achtste finales van de Conference League gespeeld. Feyenoord gaat op bezoek bij Partizan Belgrado. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, gevolgd door een live verslag vanaf 18.45 uur. De Conference League is Feyenoord tot dusver gunstig gezind. De Rotterdammers wisten in de groepsfase vier van hun zes wedstrijden te winnen en ze speelden twee keer gelijk.


Zembla: Thierry Baudet en Rusland

NPO 2
20:25 uur

Als enige partij in de Tweede Kamer weigerde Forum voor Democratie vorige week de Russische inval in Oekraïne te veroordelen. Reden genoeg voor Zembla om nog eens een uitzending te wijden aan de banden van Thierry Baudet met Rusland. Zembla onthulde al in 2020, in de uitzending 'Baudet en het Kremlin', diverse vertrouwelijke appberichten van de voorman van Forum van Democratie. Daaruit blijkt dat hij banden heeft met het Kremlin.


Fantasyfilm: Beauty and the Beast

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de prachtige fantasyfilm Beauty and the Beast te zien. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverde personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ze zet haar angsten opzij en leert hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.


Live: PSV - FC Kopenhagen (Conference League)

Veronica
20:55 uur

Na een mislukt Europa League-avontuur moet PSV verder in de Conference League, het derde Europese voetbaltoernooi. Vanavond is om 21.00 uur een live verslag van de wedstrijd PSV - FC Kopenhagen te zien op Veronica. De Denen wonnen hun groep met PAOK Saloniki, Slovan Bratislava en Lincoln Red Imps glansrijk; vijf van de zes wedstrijden werden gewonnen.


Docu: Rules of War

NPO 2
22:30 uur

Europa gaat momenteel gebukt onder een oorlog aan de oostflank, maar elders in de wereld is de oorlog nooit weggeweest. De documentaire Rules of War neemt ons mee naar het door burgeroorlog geteisterde Zuid-Soedan. Gewapend met humor, overtuiging en miniatuurpoppetjes reist de Nederlandse Albert in een speedboot door de binnenlanden van het door burgeroorlog geteisterde Zuid-Soedan. Zijn missie: de strijdende soldaten bewust maken van de internationale oorlogsregels volgens de Conventie van Genève.


Start: Exit

NPO 3
23:20 uur

Vanaf vanavond is de Noorse dramaserie Exit iedere donderdag te zien op NPO 3. In deze serie volgen we vier vrienden die werkzaam zijn in de financiële sector in Oslo. Hun levens lijken perfect, maar achter de schermen speelt er van alles. Ze beschouwen hun leven namelijk als extreem saai - en hebben daar zo hun eigen oplossingen voor. Het viertal geeft namelijk bijna al hun geld uit aan seks, drank en drugs.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Feyenoord en PSV in de Conference League, Zembla over Thierry Baudet of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV