Schokkende docuserie CRIMEDOCS vanaf vrijdag te zien op NPO 3

Schokkende docuserie CRIMEDOCS vanaf vrijdag te zien op NPO 3
Terugblik op gruwelijke Nederlandse misdrijven

Kijktip :

Vrijdag (11 maart) gaat de driedelige documentaireserie CRIMEDOCS van start op NPO 3. Hierin worden de gruwelijke verhalen achter een aantal moorden op Nederlandse bodem belicht. Familie, politie en onderzoekers duiden de gebeurtenissen die op hun pad kwamen.

CRIMEDOCS aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Seriemoordenaar
In de eerste twee afleveringen komen de gruweldaden van de Amsterdamse huisschilder Sjonny W. aan bod. Hij wordt eind 2021 veroordeeld tot 20 jaar cel en tbs voor de dood van de vermiste Sabrina Oosterbeek en voor de gruweldood van twee drugsverslaafde prostituees. Zeer heftige zaken, ook omdat één van hen in stukken gezaagd is gevonden.

Unieke beelden
Aan de hand van interviews met nabestaanden, unieke beelden van een interview met W., gesprekken met mensen uit zijn vertrouwenskring en reconstructies zoekt CRIMEDOCS antwoord op prangende vragen. Wie is Sjonny W. en wat is er gebeurd met Sabrina's lichaam? En is de vermiste prostituee Stefanie, die Sjonny goed kende, ook slachtoffer van hem geworden?

De documentaireserie CRIMEDOCS is vanaf vrijdag 11 maart wekelijks rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van CRIMEDOCS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV