Claire Underwood is baas in laatste seizoen House of Cards

Claire Underwood is baas in laatste seizoen House of Cards
Kevin Spacey uit serie geschreven

Nieuws :

Fans van House of Cards, opgelet. Na de zomer is het zesde en tevens laatste seizoen van House of Cards te zien op Netflix. Dat maakte de streamingdienst tijdens de nacht van de Oscars bekend. In het laatste seizoen staat Claire Underwood (Robin Wright), vrouw van president Frank Underwood, aan het roer.

Kevin Spacey
Tijdens de finale van seizoen vijf krijgt Claire Underwood een telefoontje van haar man, drukt dit weg en kijkt de camera in: 'My turn'. Wat de verhaallijn is van het laatste seizoen, is nog niet bekend. Wel liet Netflix eerder weten dat hoofdrolspeler Kevin Spacey uit de serie werd geschreven, nadat hij beschuldigd werd van seksuele intimidatie. Hierdoor werden in november de opnames ook tijdelijk opgeschort.

Claire for president
Spacey maakt dus noodgedwongen ruimte voor zijn tegenspeelster Robin Wright, die de rol van Claire Underwood vertolkt. In de nieuwe trailer zien we dan ook dat Claire in de presidentsstoel in The Oval Office zit. Haar mededeling 'We're just getting started' wordt gevolgd door de wapenkreet 'Hail to the chief'.

Bekende personages
Naast Robin Wright keren ook Boris McGiver (hoofdredacteur Tom Hammerschmidt), Derek Cecil (communicatieadviseur Seth Grayson), Patricia Clarkson (plaatsvervangend ondersecretaris voor internationale handel Jane Davis) en Campbell Scott (politiek adviseur Mark Usher) terug in het slotseizoen.

Wanneer het laatste en zesde seizoen van House of Cards te zien is op Netflix, is nog niet bekend. Meer nieuws over deze Netflix-original lees je op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Claire Underwood is baas in laatste seizoen House of Cards of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV