Zondag 13 maart in Boer zoekt vrouw: de boeren gaan op dagdate

Zondag 13 maart in Boer zoekt vrouw: de boeren gaan op dagdate
Hele dag op pad met vijf briefschrijvers

Kijktip :

Het leven van de boeren in Boer zoekt vrouw gaat razendsnel. Ze zijn nog maar net bekomen van het feit dat ze afscheid hebben moeten nemen van vijf briefschrijvers, maar ze gaan alweer op dagdate met de vijf overgebleven kandidaten.

Boer zoekt vrouw gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Acrobatiek
"Om ze alle vijf weer te zien is natuurlijk fantastisch," zegt boer Hans hoopvol aan het begin van zijn dagdate. Vorige week hebben ze in vijf minuten met elkaar kennis gemaakt en in de aflevering van zondag zijn ze de hele dag samen. Boer Evert en zijn vrouwen spelen voor cupido en boer Jouke begint de dag met een cursus acrobatiek.

Logeren
Verder zien we hoe boerin Janine een sportieve uitdaging met haar mannen aangaat bij een kampvuur. Boer Hans en zijn vrouwen gooien de voetjes van de vloer en boer Rob heeft met zijn vrouwen in een orangerie afgesproken. Aan het eind van dagdate komt Yvon Jaspers met de lastige, maar zeer bepalende vraag: welke drie dates komen logeren op de boerderij?

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV