Special Pauw - De macht en het vertrouwen zondag te zien op NPO 1

Special Pauw - De macht en het vertrouwen zondag te zien op NPO 1
Het vertrouwen in de politiek is lager dan ooit

Kijktip :

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht (er kan op 14, 15 en 16 maart gestemd worden) is zondag 13 maart een speciale uitzending te zien op NPO 1: Pauw - De macht en het vertrouwen.

Pauw - De macht en het vertrouwen gemist? Kijk de hele special terug via Gids.tv.

Weinig vertrouwen
Het vertrouwen in onze politici en bestuurders was nog nooit zo laag, zo blijkt uit onderzoek. Hoe komt dit? En wat zijn de gevolgen? Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen praat Jeroen Pauw in het Raadhuis in Hilversum met onder anderen ministers Sigrid Kaag en Hugo de Jonge en burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb.

Kloof
In het gesprek zal het gaan over de kloof tussen burgers en de politiek. Welke gevolgen heeft het lage vertrouwen en wat is de impact voor de politici, werk en privé? Aan de hand van recent onderzoek, sprekende voorbeelden uit de praktijk en gesprekken met bestuurders en burgers probeert Pauw het vertrouwen te peilen.

De special Pauw - De macht en het vertrouwen is zondag 13 maart om 22.35 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special Pauw - De macht en het vertrouwen terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV