Vrijdag in talkshow M: Han Bouwmeester, Franka Hummels over oorlog Oekraïne

Vrijdag in talkshow M: Han Bouwmeester, Franka Hummels over oorlog Oekraïne
Dit zijn de gasten van vrijdag 11 maart

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt in haar talkshow M allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

Lees meer onder de video's.

De gasten en onderwerpen in M van vrijdag 11 maart

  • Het gaat niet goed op het slagveld, wat gaat dat betekenen? En hoe moeten we kijken naar een verdere interventie van het westen? We praten er aan tafel over met Kolonel Han Bouwmeester, Franka Hummels en Arend Jan Boekestijn.

  • Ook al weten wij niet veel van de Oekraïnse cultuur (daarom gaat Sjeng Scheijen daar ook meer over vertellen), de cultuur is enorm uitzonderlijk.Sjeng Scheijen beantwoordt vragen als: ‘Waarin onderscheidt de Oekraïnse cultuur zich van de Russische?’ en ‘Hoe kwetsbaar is de kunst in de steden die belegerd worden en waar bommen vallen?’. Daarnaast neemt hij voorbeelden van Oekraïnse kunst mee.

  • Samen met de band Goldband maakte ze een nummer voor de Tweede Kamerverkiezingen genaamd ‘Tweede Kamer’. Morgen begint ze haar clubtour in Nijmegen. Ze zingt levensliederen en vanavond treedt ze op bij M: Sophie Straat.

Talkshow M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in talkshow M: Han Bouwmeester, Franka Hummels over oorlog Oekraïne of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV