Recensie: Drive to Survive seizoen 4 laat vurige concurrentie van dichtbij zien

Recensie: Drive to Survive seizoen 4 laat vurige concurrentie van dichtbij zien
Hoe coureurs en teams elkaar niet kunnen luchten of zien

Film :

Vanaf 11 maart staat het vierde seizoen van Drive to Survive op Netflix. De racefans kijken er al lang naar uit: de clash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton, maar ook die tussen Toto Wolf en Chris Horner. Lees hier de recensie van het vierde seizoen van Drive to Survive.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Rivaliteit
De serie geeft toegang tot nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de Formule 1. Bereid je voor op rivaliteit, onverwachte podiumplaatsen en een intense titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 88% | IMDb ★ 8,7

Uiteraard zit er een klein beetje chauvinisme in deze recensie, want zien dat het uiteindelijk goed uitvalt voor de Nederlandse Max Verstappen is natuurlijk heerlijk. Helaas missen we de reacties van Max zelf wel erg in deze serie, maar dat wordt helemaal goed gemaakt door de verhalen van teambaas Chris Horner. De oorlog tussen favoriet Mercedes en underdog Red Bull is heerlijk om van dichtbij te zien en bijna mee te voelen. De makers doen hun best een balans te brengen tussen Mercedes en Red Bull, maar zonder Max en met Lewis is dat lastig. Uiteindelijk kijk je, inclusief de tussenafleveringen waar meer aandacht is voor de kleinere teams, een super vermakelijk seizoen. 4 sterren.

Vanaf 11 maart 2022 is Drive to Survive seizoen 4 te streamen op Netflix. Genre: Documentaire, Sport. Aantal afleveringen: 10.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV