Recensie: The Adam Project is niet nieuw, maar wel vermakelijk

Recensie: The Adam Project is niet nieuw, maar wel vermakelijk
Met Ryan Reynolds en Walker Scobell

Film :

Vanaf 11 maart staat de film The Adam Project op Netflix. Ryan Reynolds heeft veel genres al gehad, maar na Life heeft hij geen science fiction meer gedaan. Nu is hij terug in dat genre. Lees hier de recensie van The Adam Project.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Persoonlijk verleden
Adam Reed is een tijdreizende piloot. Adam maakt per ongeluk een noodlanding in 2022, waardoor hij zichzelf op 12-jarige leeftijd en zijn overleden vader tegenkomt. Zo wordt hij geconfronteerd met zijn persoonlijke verleden, en hij probeert ondertussen ook nog de toekomst te redden.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 77% | IMDb ★ 7,4

De formule Ryan Reynolds raakt een beetje uitgewerkt, dat is eigenlijk het gevoel dat je overhoudt na het kijken van deze film. The Adam Project is een film die iets te veel wil zijn: een komedie, een familiedrama, een spektakelstukje. In alles slaagt deze film genoeg, maar in geen één blinkt de film echt uit. Vooral als de grote schurk van het verhaal om de hoek komt kijken, vliegt de film nogal uit de bocht. Verder zijn we een aantal "goed gestolen" verwijzingen naar oude 80s sci-fi klassiekers als ET, maar ook naar films als Guardians of the Galaxy en het ook door Levy geregisseerde Deadpool 2. Uiteindelijk zeer vermakelijk, maar niet per se een uitblinker. 3 sterren.

Cast
Naast Ryan Reynolds (Free Guy) en Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy) spelen ook Jennifer Garner (Yes Day), Mark Ruffalo (Avengers: Endgame) en Walker Scobell in deze film. Deze productie is geregisseerd door Shawn Levy (Deadpool 2).

Vanaf 11 maart 2022 is The Adam Project te kijken op Netflix. Genre: Avontuur, Science Fiction. Tijdsduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV