Vanavond op tv: Nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, Ronald Koeman bij Hoge Bomen

Vanavond op tv: Nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, Ronald Koeman bij Hoge Bomen
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 12 maart

Kijktip :

Vanavond zal de tv in het teken staan van de terugkeer van kijkcijferkanon Heel Holland Bakt, op een andere dag: de zaterdag. Als je geen fan bent van bakkende niet-BN'ers, kun je ook naar topfilms kijken of naar Ronald Koeman bij Hoge Bomen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 12 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Thriller: The Silence of the Lambs

RTL 7
20:00 uur

In The Silence of the Lambs stuurt de FBI de onervaren agente Clarice Starling naar de gevangenis om de briljante, moordzuchtige kannibaal Hannibal Lecter te ondervragen. Clarice hoopt met zijn hulp een profiel te kunnen maken van Buffalo Bill, een psychopathische seriemoordenaar die vrouwen ontvoert en vermoordt. Tussen Clarice en Hannibal ontstaat een bizarre relatie en Clarice komt steeds dichter in de buurt van de lugubere Buffalo Bill.

Actiefilm: Kill Bill Vol. 1

Veronica
20:00 uur

In Kill Bill wordt huurmoordenaar 'The Bride' op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden en bewaart Bill tot het laatst.

Terug: Heel Holland Bakt

NPO 1
20:34 uur

Kijkcijferkanon Heel Holland Bakt is vanaf vanavond terug. Dit seizoen niet op zondag, maar op zaterdagavond. Verder blijven alle bakingrediënten hetzelfde: tien thuisbakkers strijden in de welbekende tent om de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden beoordelen, André van Duin presenteert.

Verborgen verleden: Hedy d'Ancona

NPO 2
20:35 uur

In deze aflevering van Verborgen verleden gaat oud-politica en PvdA-boegbeeld Hedy d'Ancona op zoek naar haar familiegeschiedenis. Zij wil vooral weten hoe het leven van haar joodse vader eruit zag.

Hoge Bomen: Ronald Koeman

SBS 6
21:30 uur

Deze week ontvangt Jeroen van der Boom in Hoge Bomen voetbaltrainer Ronald Koeman aan zijn witte piano. Het wordt een openhartig gesprek, maar ook een uitzending vol verrassingen - althans, voor Koeman.

Terug: Wintertijd

NPO 2
22:09 uur

Harry de Winter is terug met de allerlaatste reeks van zijn programma Wintertijd. Daarin praat hij met bekende Nederlanders over hun favoriete muziek en de rol die deze muziek heeft gespeeld in hun levens. In de laatste aflevering zijn de rollen omgedraaid en ondervraagt Jeroen Pauw Harry over zijn favoriete muziek.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV