Vanavond op tv: Finale van Project Rembrandt & Pauw - De macht en het vertrouwen

Vanavond op tv: Finale van Project Rembrandt & Pauw - De macht en het vertrouwen
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 13 maart

Kijktip :

Vanavond kunnen we dan eindelijk de finale zien van het televisieprogramma Project Rembrandt. Ook zien we de slotaflevering van Toms Schotland, waarin Tom Egbers zijn reis door Schotland afsluit. Bekijk alle tv-tips voor zondag 13 maart hieronder.

Dagdate
In de nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw draait het om de dagdates. De boeren zijn nog maar net bekomen van het feit dat ze afscheid hebben moeten nemen van vijf briefschrijvers, maar ze gaan alweer op dagdate met de vijf overgebleven kandidaten. Million Dollar Island is vorige week spectaculair van start gegaan: het spel is voor sommige spelers meteen begonnen. Dat is vanavond te zien in de tweede aflevering. Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht (er kan op 14, 15 en 16 maart gestemd worden) is vanavond een speciale uitzending te zien op NPO 1: Pauw - De macht en het vertrouwen. Bekijk hieronder alle tv-tips voor zondag 13 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Doctor Strange

Veronica
20:00 uur

Na een ongeluk zal neurochirurg Stephen Strange in de film Doctor Strange nooit meer kunnen opereren. Hij gaat op onderzoek naar het mystieke en komt zo in contact met een tovenaar. Zij maakt hem niet alleen beter, maar geeft hem zelfs bovennatuurlijke krachten. Al snel gebruikt hij deze magie om de aarde te beschermen tegen het kwaad.


Slot: Toms Schotland

NPO 2
20:28 uur

Vanavond is de laatste aflevering van Toms Schotland te zien, waarin Tom Egbers zijn reis door Schotland afsluit. Ook in deze laatste aflevering is een mogelijke onafhankelijkheid van het land een heikel onderwerp. Net als veel Schotten van oudere generaties is ook de Schotse jeugd is verdeeld over de vraag of Schotland wel of niet onafhankelijk moet worden. Maar welke mening ze ook hebben, één ding wordt Tom Egbers wel duidelijk: ze komen graag zelf in actie om hun lot te verbeteren en de toekomst vorm te geven.


Boer zoekt vrouw: dagdates

NPO 1
20:29 uur

Het leven van de boeren in Boer zoekt vrouw gaat razendsnel. Ze zijn nog maar net bekomen van het feit dat ze afscheid hebben moeten nemen van vijf briefschrijvers, maar ze gaan alweer op dagdate met de vijf overgebleven kandidaten: "Om ze alle vijf weer te zien is natuurlijk fantastisch," zegt boer Hans hoopvol aan het begin van zijn dagdate. Vorige week hebben ze in vijf minuten met elkaar kennis gemaakt en vandaag zijn ze de hele dag samen. Boer Evert en zijn vrouwen spelen voor cupido en boer Jouke begint de dag met een cursus acrobatiek.


Million Dollar Island: eerste tactische plannen

SBS 6
21:25 uur

De honderd bewoners van Million Dollar Island zijn officieel begonnen aan het avontuur van hun leven. Overal op het eiland worden kampjes uit de grond gestampt, maar veel deelnemers proberen ook hun eerste vriendschappen met medekandidaten te sluiten. Dat is te zien in de tweede aflevering.


Project Rembrandt: finale

NPO 1
21:33 uur

Vanavond is het zover: de grote finale van het tweede seizoen van Project Rembrandt. Wie mag zich na vanavond de beste amateurschilder van Nederland noemen? Er zijn nog vier finalisten in de strijd.


Docu: McQueen

Canvas
21:55 uur

Docu: McQueen is een intiem portret van het buitengewone leven, werk en talent van modeontwerper Alexander McQueen. Door middel van exclusieve interviews met zijn beste vrienden en familie, archiefbeelden, schitterende visuals en muziek is McQueen een authentieke lofzang op en een aangrijpend portret van de bevlogen, maar tegelijkertijd gekwelde modevisionair.

Special: Pauw - De macht en het vertrouwen

NPO 1
22:31 uur

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen praat Jeroen Pauw in Special: Pauw - De Macht en het vertrouwen in Hilversum met onder anderen ministers Sigrid Kaag en Hugo de Jonge en burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV