Netflix Top 5 (maart 2022): Deze films scoren nu de pannen van het dak Netflix

Netflix Top 5 (maart 2022): Deze films scoren nu de pannen van het dak Netflix
Met The Hitman's Wife Bodyguard en meer

Kijktip :

Welke films zijn nu populair op Netflix? Acteur Ryan Reynolds is rijk vertegenwoordigd in deze lijst, want naast actiekraker The Hitman's Wife's Bodyguard is de Canadese acteur ook te zien in de gloednieuwe sciencefictionfilm The Adam Project. Gids.tv heeft de meest populaire films op een rij gezet.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

5. Meskina (2021)

IMDb ★ 5,7

Comédienne Soundos El Ahmadi, zelf te zien in een grote bijrol, liep al enige tijd rond met het idee voor een grappige film met een Marokkaanse vrouw in de hoofdrol. Toch is Meskina een door en door Hollandse romcom. Eén met een paar voorspelbaar, clichérijk plot, bevolkt door vele hysterische typetjes. Bekijk hier waar je de film nog meer Meskina kunt streamen.

4. Skyggen i mit øje (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,4

Een waargebeurd (zeer tragische!) oorlogsverhaal en een inktzwarte bladzijde uit de geschiedenis van het Deense Kopenhagen. Een school vol met kinderen wordt per ongeluk gebombardeerd. Een zeer verdrietige film - met de actuele beelden van Oekraïne op ons netvlies - is dit een productie die je niet snel vergeet. Lees hier waar je de film Skyggen i mit øje kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Skyggen i mit øje.

3. The Weekend Away (2022)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★

Het zal je maar overkomen, een weekendje weg met je beste vriendin naar het zonnige Kroatië. Een avond uit gaat gigantisch mis als de vriendin dood gevonden wordt. Wie heeft dit gedaan? Heerlijke over-de-top drama met een klein scheutje misdaad. Lees hier waar je de film The Weekend Away kunt streamen.

Lees ook onze filmrecensie van The Weekend Away.

2. The Hitman's Wife's Bodyguard (2021)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,1

Bron: Netflix | Lionsgate
Als actrice Salma Hayek als Sonia Kincaid in actie komt, berg je maar want het dak gaat eraf. Actie, komedie en lekkere wegkijker met veel popcorn. Deze Amerikaanse hit met Europa als decor staat nu op nummer twee op Netflix. Lees hier waar je de film The Hitman's Wife's Bodyguard kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Hitman's Wife's Bodyguard.

1. The Adam Project (2022)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,4

Bron: Netflix
Acteur Ryan Reynolds in een gloednieuwe sciencefiction- en avontuurlijke familiefilm waar tijdreizen het thema is. Een productie die doet denken aan de jaren dat ET zijn vinger nog in de lucht stak om een belletje te plegen naar het thuisfront. Lees hier waar je de film The Adam Project kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Adam Project.

Lees ook welke films en series er nieuw zijn in maart 2022. Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Netflix Top 5 (maart 2022): Deze films scoren nu de pannen van het dak Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV