Maandag in Op1: Minister Rob Jetten over de alternatieven voor Russisch gas

Maandag in Op1: Minister Rob Jetten over de alternatieven voor Russisch gas
De gasten van Op1 van maandag 14 maart

Kijktip :

Maandag presenteren Nadia Moussaid en Hugo Logtenberg de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1 van maandag 14 maart.

Lees verder onder de video's.

Gasten van Op1 van maandag 14 maart

  • Nederland wil zo snel mogelijk van het Russische gas af. Op dit moment zijn we volgens de Europese leiders te afhankelijk van Moskou. Maar waar halen we gas vandaan als we het niet meer uit Rusland willen? Minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten vertelt vanavond bij Op1 wat de ingewikkelde keuzes zijn.
  • Nederland voldoet al jarenlang niet aan de NAVO-norm van 2 procent van het bruto binnenlands product. Er gaat nu meer geld naar defensie, maar is dat wel genoeg om een dreiging van Rusland af te kunnen wenden? Te gast bij Op1 is VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans.
  • Hoe kunnen we zo snel mogelijk opvanglocaties vinden voor de duizenden Oekraïense vluchtelingen die onze kant op komen? In de Utrechtse gemeente Vijfheerenlanden gaan ze daar creatief mee om. Het gemeentehuis werd omgebouwd tot opvanglocatie en vandaag werden de eerste 76 Oekraïners verwelkomd. Burgemeester Sjors Fröhlich is vanavond te gast bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Minister Rob Jetten over de alternatieven voor Russisch gas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV