Maandag in Jinek: George Ezra zingt nieuwe single Anyone For You

Maandag in Jinek: George Ezra zingt nieuwe single Anyone For You
De gasten van Jinek van maandag 14 maart

Kijktip :

Eva Jinek is weer terug met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 14 maart.

De gasten bij Jinek op maandag 14 maart

  • George Ezra is een ware hitmachine, zijn single Budapest werd een grote hit en ook Shotgun werd op meerdere plekken in de wereld een nummer 1 hit. Nu is hij terug met zijn nieuwe single Anyone For You en vanavond schuift hij aan bij Jinek en zingt hij het nummer.
  • Tot en met woensdag kan Nederland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen.Alex Ploeg heeft de meest opmerkelijke campagne-pareltjes van dit jaar op een rij gezet.
  • Minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra vindt het belangrijker dan ooit om je stem te laten horen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, mede door de oorlog in Oekraïne.Anja Gerashchenko, oud-burgemeester van het Oost-Oekraïnse Vvedenka, deelt haar verhaal.
  • Dit weekend vernielden Russische raketten een Oekraïense militaire basis in Javoriv, vlakbij de Poolse grens. Hoe groot is de kans dat de oorlog uitbreidt naar NAVO-grondgebied? Europaverslaggever BNR Geert Jan Hahn en Evgeniy Levchenko praten er vanavond over bij Jinek.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV