Grote uitslagenavond Nederland Kiest: De Uitslagen woensdag 16 maart op NPO 1

Grote uitslagenavond Nederland Kiest: De Uitslagen woensdag 16 maart op NPO 1
Wie gaan er grote slagen slaan in de verkiezingsuitslagen?

Kijktip :

Woensdag is de laatste dag dat je kunt stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen en dat betekent dat de stemmen geteld gaan worden. En daar is de NOS traditioneel de hele avond bij met Nederland Kiest: De Uitslagen. Vanaf 20.30 uur te zien op NPO 1.

Duiding
De uitslagenavond komt rechtstreeks vanuit een locatie in het land. Rob Trip en Simone Weimans presenteren de uitzending en Malou Petter komt met de exitpolls en de uitslagen. Ook zijn er verschillende deskundigen om de uitslagen te duiden: Ron Fresen en Arjan Noorlander als duiders van de NOS, maar ook de politieke deskundigen Josse de Voogd en Carolien van Ham delen hun inzichten.

Exitpolls
Er zijn exitpolls uit zeven gemeenten: de eerste om 21.00 uur uit Nieuwegein , waar ‘gemiddeld’ Nederland stemt en de laatste is om ongeveer 22.30 uur uit Amsterdam. Vanaf 22.00 uur worden de eerste uitslagen verwacht, uit de kleinere gemeenten.

Nederland Kiest: De Uitslagen is op woensdag 16 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nederland Kiest: De Uitslagen terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV