Dinsdag in Op1: Joost Vullings & Thomas van Groningen over het slotdebat

Dinsdag in Op1: Joost Vullings & Thomas van Groningen over het slotdebat
Dit zijn de gasten van dinsdag 15 maart

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana.Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 15 maart

  • De oorlog in Oekraïne duurt nu al bijna drie weken en het einde is nog niet in zicht. Wat zijn de laatste ontwikkelingen? We spreken met de Oekraïense onderminister van Buitenlandse Zaken Emine Dzhaparova, minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra en oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif. Russische Nederlandse Kristina Petrasova ziet steeds meer vormen van protest in Rusland en gaat nu zelf een protest tegen de oorlog in Den Haag organiseren en vertelt er vanavond over bij Op1.

  • Morgen is de laatste dag dat we naar de stembus kunnen en weten we de uitslag. In het slotdebat van de NOS gaan de partijleiders van de grootste landelijke partijen vanavond in debat over lokale thema’s. Wie heeft zich kunnen profileren? En wat waren de opvallende momenten? We bespreken het vanavond met politiek verslaggevers Joost Vullings en Thomas van Groningen.

  • Patriarch Kirill, de leider van de Russisch Orthodoxe kerk, steunt Poetin in de oorlog in Oekraïne. Tot verbijstering van aartspriester Theodoor van der Voort. In zijn Russisch Orthodoxe kerk in Deventer zitten Oekraïners en Russen gebroederlijk in de kerkbankjes. Van der Voort is in de Sovjet-Unie opgeleid en zag daar een heel andere kant van Kirill. Vanavond vertelt hij erover in Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Joost Vullings & Thomas van Groningen over het slotdebat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV