FC Kopenhagen - PSV live op tv en online (Conference League)

FC Kopenhagen - PSV live op tv en online (Conference League)
Winnen Eindhovenaren na spectaculair heenduel?

Sport :

Donderdag (17 maart) staan de returns in de achtste finales van de Conference League op het programma. PSV hoopt na een spectaculair heenduel in Eindhoven toe te slaan in Kopenhagen. De wedstrijd is om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten FC Kopenhagen - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenduel
De eerste wedstrijd tussen PSV en FC Kopenhagen, die afgelopen donderdag werd gespeeld in het Philips Stadion, was ronduit spectaculair te noemen. Het spel ging op en neer en toen de stofwolken waren opgetrokken prijkte er een eindstand van maar liefst 4-4 op het scorebord. Namens PSV verzorgden Cody Gakpo (2x), Ritsu Doan en Erin Zahavi de doelpuntenproductie.

Uitdoelpunten
Een uitslag als deze was in eerdere jaren funest geweest voor PSV, maar de Eindhovenaren hebben een belangrijk voordeel: uitdoelpunten tellen sinds het begin van dit Europese voetbalseizoen niet meer dubbel. En dus beginnen de teams in Kopenhagen in feite met een schone lei aan een wedstrijd waarin alles nog mogelijk is.

Bekijk ook het volledige speelschema van PSV in de Conference League.

De wedstrijd FC Kopenhagen - PSV is donderdag 17 maart om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV