AZ - FK Bodø/Glimt live op tv (Conference League)

AZ - FK Bodø/Glimt live op tv (Conference League)
Alkmaarders moeten achterstand goedmaken

Sport :

AZ wacht donderdag (17 maart) een zware kluif in het eigen AFAS Stadion. Ze moeten in de achtste finales van de Conference League namelijk een achterstand goedmaken tegen het Noorse FK Bodø/Glimt. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - FK Bodø/Glimt

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenduel
Na een geweldige groepsfase, waarin AZ vier van de zes wedstrijden won, kregen de spelers van Alkmaar Zaanstreek het deksel in de uitwedstrijd tegen FK Bodø/Glimt lelijk op de neus. In Noorwegen werd namelijk op bijzonder ongelukkige wijze verloren: door een domme overtreding in de slotfase mocht FK Bodø/Glimt in de blessuretijd een penalty nemen. 2-1.

Vormcrisis
Het lijkt te passen in de kleine vormcrisis waarin AZ momenteel verkeert. Na een mooie overwinning op Feyenoord, op 27 februari, werden drie van de vier volgende wedstrijden verloren. Ook afgelopen zondag wisten de Alkmaarders in eigen huis niet te winnen van FC Twente: 0-1. Kunnen ze donderdag het tij keren?

Bekijk ook het volledige speelschema van AZ in de Conference League.

De wedstrijd AZ - FK Bodø/Glimt is donderdag 17 maart om 18.45 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 17.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV