Feyenoord - Partizan Belgrado live op tv en online (Conference League)

Feyenoord - Partizan Belgrado live op tv en online (Conference League)
Rotterdammers al bijna zeker van volgende ronde

Sport :

Na een klinkende overwinning in Servië moet Feyenoord donderdag (17 maart) de klus tegen Partizan Belgrado afmaken in de eigen Kuip. Het duel is om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Partizan Belgrado

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenduel
In een soms wat rommelig heenduel in Belgrado kwam Feyenoord glorieus als overwinnaar bovendrijven. Partizan Belgrado kwam tot twee keer toe op voorsprong, maar vervolgens denderde Feyenoord er overheen. Uiteindelijk werd het maar liefst 2-5, waardoor de Rotterdammers in een zetel zitten voor de return.

Gunstig gezind
Waar de Champions League waarschijnlijk een fractie te hoog gegrepen is voor Feyenoord, is de Conference League - het nieuwe, derde Europese toernooi - de Rotterdammers tot dusver gunstig gezind. De groepsfase werd glansrijk overleefd en nu ligt de kwartfinale in het verschiet. Lichtzinnigheid ligt op de loer, maar Feyenoord kan steunen op een volle Kuip.

Bekijk ook het volledige speelschema van Feyenoord in de Conference League.

De wedstrijd Feyenoord - Partizan Belgrado is donderdag 17 maart om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint al om 18.00 uur, gevolgd door FC Kopenhagen - PSV. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV