AS Roma - Vitesse live op tv (Conference League)

AS Roma - Vitesse live op tv (Conference League)
Op bezoek in Rome

Sport :

Vitesse gaat donderdag (17 maart) op bezoek in Rome voor de return in de achtste finales van de Conference League tegen AS Roma. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten AS Roma - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenduel
Afgelopen donderdag ontving Vitesse AS Roma, één van de grote namen in de Conference League, in het eigen Gelredome. De Arnhemmers boden knap weerstand en kregen zelfs een levensgrote kans op een voorsprong via Loïs Openda, maar uiteindelijk wonnen de Romeinen met 0-1 dankzij een treffer van Sérgio Oliveira.

Geschorst
Eén voordeel voor Vitesse: diezelfde Oliveira is geschorst voor de return, want hij kreeg in de 78ste minuut een rode kaart. Bovendien kan Vitesse hoop putten uit het minieme verschil tussen de twee teams in Arnhem, waardoor er nog van alles mogelijk is. Kunnen de Arnhemmers stunten in Rome?

Bekijk ook het volledige speelschema van Vitesse in de Conference League.

De wedstrijd AS Roma - Vitesse is donderdag 17 maart om 21.00 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 17.45 uur, gevolgd door AZ - FK Bodø/Glimt. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV