Nieuw seizoen Floortje naar het einde van de wereld begint donderdag op NPO 1

Nieuw seizoen Floortje naar het einde van de wereld begint donderdag op NPO 1
Floortje Dessing mag weer op reis

Kijktip :

Floortje naar het einde van de wereld is terug! Na een lange coronapandemie mag Floortje Dessing weer op reis om bijzondere mensen te ontmoeten die het roer radicaal hebben omgegooid. Het nieuwe seizoen is vanaf donderdag (17 maart) te zien op NPO 1.

Floortje naar het einde van de wereld gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

COVID
De mensen in Floortje naar het einde van de wereld hebben besloten aan de andere kant van de wereld een nieuw leven op te bouwen. Hoewel Dessing dus wel weer op reis mag, staat ook dit seizoen van Floortje naar het einde van de wereld nog voor een groot deel in het teken van de COVID-restricties. Hierdoor was veel reizen best lastig.

Jungle
Toch vond Dessing het "bijzonder om er weer op uit te gaan en mensen in alle uithoeken te ontmoeten". In de eerste aflevering reist ze naar de Britse Alisa en Richard, die het drukke Londen verruilden voor een idyllische plek midden in de jungle. Na lange zwerftochten vonden zij twaalf jaar geleden deze plek en besloten dat ze hier hun drie kinderen wilden grootbrengen.

Het nieuwe seizoen van Floortje naar het einde van de wereld is vanaf donderdag 17 maart wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje naar het einde van de wereld terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV