Vrijdag 18 maart in De Alleskunner VIPS: BN'ers moeten samenwerken

Vrijdag 18 maart in De Alleskunner VIPS: BN'ers moeten samenwerken
Meest uiteenlopende uitdagingen komen voorbij

Kijktip :

Het tweede seizoen van De Alleskunner VIPS, waarin bekende Nederlanders de meest uiteenlopende opdrachten moeten uitvoeren, ging afgelopen vrijdag spectaculair van start. Ook in de tweede aflevering moeten de deelnemers al hun vaardigheden aanwenden.

De Alleskunner VIPS gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kroon
Na de heftige strijd van vorige week zijn er nog 49 van de 55 bekende deelnemers in het spel. In deze tweede aflevering moeten ze onder meer een kroon zien te bemachtigen door elastieken aan elkaar te knopen. Ook spelen ze een quiz waarin ze de leeftijd van diverse modellen moeten inschatten.

Samenwerken
Verder staat er ook iets op het programma wat je niet direct bij De Alleskunner, een zeer individueel spel, zou verwachten: de bekende Nederlanders moeten in groepen tegen elkaar strijden. Kunnen ze eigenlijk wel samenwerken? Want ook dat is een kwaliteit waarover De Alleskunner moet beschikken.

De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV