Vanavond op tv: Floortje naar het einde van de wereld, wedstrijden Feyenoord en PSV

Vanavond op tv: Floortje naar het einde van de wereld, wedstrijden Feyenoord en PSV
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 17 maart

Kijktip :

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Floortje naar het einde van de wereld van start op NPO 1. Verder onder meer de Conference League-wedstrijden van PSV en Feyenoord. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 17 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: FC Kopenhagen - PSV (Conference League)

Veronica
18:00 uur

Voorbeschouwing en vanaf 18.45 uur live verslag van de wedstrijd FC Kopenhagen - PSV in de achtste finales van de Conference League. In de heenwedstrijd werd het een spektakel. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in het Philips Stadion in 4-4. Namens PSV scoorde Gakpo twee keer en Doan en Zahavi beiden één keer. Kan PSV de return in Denemarken winnen en een ticket voor de kwartfinales bemachtigen?

Expeditie Robinson: All Stars: wint kamp Noord opnieuw?

RTL 4
20:30 uur

Donderdag om 20.30 uur is er weer een nieuwe aflevering van de All Stars-editie van Expeditie Robinson. Gaat Kamp Zuid op voor de derde overwinning of pakt Kamp Noord een tweede? Een overwinning is voor Kamp Noord opnieuw zeer noodzakelijk, nu de vriendschapsbanden steeds verder onder druk komen te staan. Zeker nu bij Kamp Zuid rapper Dio is vertrokken vanwege een hardnekkige blessure, is het daar redelijk onstabiel.

Actiefilm: Venom

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond actiefilm Venom te zien. De journalist Eddie Brock wordt door een wetenschapper om hulp gevraagd. Zij werkt voor een stichting die experimenten uitvoert met mensen en symbionten, buitenaardse organismen. Eddie moet dit aan het licht brengen. Als hij in het laboratorium is, gaat het mis: de symbiont Venom dringt Eddies lichaam binnen. Eddie blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan met de directeur van de stichting.

Misdaadfilm: The Godfather, Part II

Spike
20:30 uur

Spike zendt vanavond het tweede speel van de Godfather-trilogie uit. In de misdaadklassieker The Godfather, Part II, wat zonder twijfel een van de allerbeste vervolgfilms ooit is, werkt Francis Ford Coppola opnieuw samen met schrijver Mario Puzo. Het gaat om twee door elkaar gevlochten verhalen die zowel voor als na het origineel spelen. Daarin wordt de opkomst van Vito Corleone en het imperium van Michael Corleone geschetst.

Terug: Floortje naar het einde van de wereld

NPO 1
20:35 uur

Vanaf donderdag is Floortje naar het einde van de wereld terug op NPO 1. In het nieuwe seizoen gaat Floortje weer op bezoek bij mensen die het roer radicaal hebben omgegooid en aan de andere kant van de wereld een nieuw leven zijn begonnen. In de eerste aflevering reist Floortje naar de Britse Alisa en Richard, die het drukke Londen verruilden voor een idyllische plek midden in de jungle.

Live: Feyenoord - Partizan Belgrado (Conference League)

Veronica
21:00 uur

Live verslag van de wedstrijd Feyenoord - Partizan Belgrado bij Veronica. De heenwedstrijd in Belgrado werd voor de Rotterdammers een mooie avond: ondanks twee goals van Partizan werd met 2-5 gewonnen. In de eigen Kuip is het dus alleen een kwestie van de klus klaren. In de groepsfase won Feyenoord vier van de zes wedstrijden.

Docu: Judges Under Pressure

NPO 2
22:20 uur

De onafhankelijke rechtspraak wordt in Polen bemoeilijkt door de conservatief-rechtse regeringspartij PiS, die rechters ziet als incompetente elite. Om dat te laten zien, maakte filmmaker Kacper Lisowski de documentaire Judges Under Pressure. De Poolse rechters riskeren ontslag en zelfs arrestatie wanneer de overheid het niet eens is met de beslissingen die de rechters nemen. Lisowski volgt twee van hen: Igor Tuleya en Waldemar Żurek.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV