Donderdag in Jinek: Amber Brantsen & Christijan Albers over nieuw Formule 1-seizoen

Donderdag in Jinek: Amber Brantsen & Christijan Albers over nieuw Formule 1-seizoen
Dit zijn de gasten van donderdag 17 maart

Kijktip :

Eva Jinek is weer terug met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 17 maart.

De gasten bij Jinek op donderdag 17 maart

  • Een tv-programma, een succesvolle, dagelijkse podcast en volle theaterzalen, het gaat Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman voor de wind. Binnenkort komt er nog een jongensdroom uit en vanavond vertellen ze bij Jinek welke dat is.

  • 98 dagen nadat Max Verstappen wereldkampioen werd begint aanstaande zondag het nieuwe Formule 1 seizoen in Bahrein. We gaan voorspellen en voorbeschouwen met 46-voudig Grand Prix coureur Christijan Albers en Viaplay-presentatrice Amber Brantsen.

  • De crisis binnen de jonge partij Volt duurt voort. Want hoewel de schorsing van Kamerlid Nilüfer Gündoğan vorige week werd teruggedraaid door de rechter, is ze nog altijd niet teruggekeerd binnen de partij. Hoe moet het nu verder? We bespreken het met Nilüfer Gündoğan.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Amber Brantsen & Christijan Albers over nieuw Formule 1-seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV