Vanavond op tv: special Badr Hari Returns, misdaadfilm The Departed en meer

Vanavond op tv: special Badr Hari Returns, misdaadfilm The Departed en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 18 maart

Kijktip :

Vanavond is op Veronica de special Badr Hari Returns te zien, met een exclusief interview met de kickbokser. Verder onder meer de fantastische misdaadfilm The Departed. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 18 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De Alleskunner VIPS: BN'ers moeten samenwerken

SBS 6
20:30 uur

Vanavond de tweede aflevering van De Alleskunner VIPS. Na de heftige strijd van vorige week zijn er nog 49 van de 55 bekende deelnemers in het spel. In deze tweede aflevering moeten ze onder meer een kroon zien te bemachtigen door elastieken aan elkaar te knopen. Ook spelen ze een quiz waarin ze de leeftijd van diverse modellen moeten inschatten. Verder moeten de bekende Nederlanders in groepen tegen elkaar strijden. Kunnen ze samenwerken?


Fantasyfilm: A Monster Calls

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de prachtige fantasyfilm A Monster Calls te zien. De twaalfjarige Conor heeft het niet makkelijk. Zijn moeder is ziek, hij wordt gepest door zijn klasgenootjes en hij moet logeren bij zijn grootmoeder die koud en afstandelijk is. Daarom vlucht hij elke nacht weg in een fantasiewereld vol buitengewone wezens. Daar vindt hij een boommonster die hem helpt om de waarheid onder ogen te zien.


Misdaadfilm: The Departed

Canvas
21:20 uur

Canvas zendt vanavond de geweldige misdaadfilm The Departed uit. De jonge undercover-agent Billy Costigan heeft opdracht gekregen te infiltreren in de criminele organisatie van de machtige Frank Costello. Al snel wint Costigan zijn vertrouwen en kan er informatie worden doorgespeeld aan zijn echte werkgever. Ondertussen heeft crimineel Colin Sullivan zich bij de politie naar binnen gewerkt. Als aan beide kanten bekend wordt dat er mollen in het spel zijn, zijn de twee jongemannen hun leven niet meer zeker.


Special: Badr Hari Returns

Veronica
21:25 uur

Zaterdag (19 maart) staat GLORY 80 op het programma. Daar zal ook Badr Hari terugkeren in de ring. In de aanloop naar het evenement geeft hij op Veronica een exclusief interview, waarin hij zijn verhaal vertelt. Hari blikt terug op de eerste confrontatie met Wrzosek ('laten we die man niet bijzonderder maken dan dat hij is'), kijkt hij vooruit op het aanstaande gevecht ('hij kan niks, hij is mijn niveau niet') en praat hij onder meer over het vechten als vader ('mijn kinderen zijn jong, sommigen van mijn kinderen hebben me nog nooit zien winnen; dat is mijn vuur').


Finale: MAX PubQuiz

NPO 1
21:30 uur

De afgelopen tijd ontving quizmaster Sybrand Niessen elke aflevering zes duo's in de studio van MAX PubQuiz. De zes afleveringswinnaars nemen het vanavond tegen elkaar op in de grote finale. In de grote finale, waarin wordt gestreden om de MAX PubQuiz Bokaal, krijgt presentator Niessen weer gezelschap van een bekende Nederlander achter de bar. Deze week is dat tv-persoonlijkheid, cabaretier en man van vele andere talenten Richard Groenendijk.


Slot: In levenden lijve

NPO 2
22:20 uur

Vanavond is de laatste aflevering van het programma In levenden lijve te zien op NPO 2. In deze slotaflevering duikt Derek de Lint in het leven het werk van William Shakespeare, de grootste Engelse schrijver aller tijden. We kennen de stukken van Shakespeare allemaal, van Romeo en Juliet en Macbeth tot Hamlet en Hendrik V.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV