Tv-première Thor: Ragnarok zie je zondag 20 maart op Veronica

Tv-première Thor: Ragnarok zie je zondag 20 maart op Veronica
Ook te streamen via Disney+ en Amazon Prime

Kijktip :

De eerste twee Thor-films, Thor (2011) en Thor: The Dark World (2013), waren niet helemaal geslaagd. Vervolgens besloot Marvel-magnaat Kevin Feige regisseur Taika Waititi de vrije hand te geven en zie, het briljante Thor: Ragnarok was het gevolg. Deze film is zondag te zien op Veronica en je kunt Thor: Ragnarok streamen via Disney+ en Amazon Prime.

Bekijk de volledige programmering van Marvel-films op Veronica.

Het verhaal
Thor zit na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron (2015) gevangen aan de andere kant van het universum. In een zenuwslopende race tegen de klok probeert hij naar zijn eigen Asgard terug te keren om Ragnarok te stoppen. De vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgardian liggen nu in handen van een almachtige nieuwe bedreiging, de meedogenloze Hela.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Thor: Ragnarok draagt overduidelijk de ironische, komische stempel van regisseur Waititi. De Nieuw-Zeelandse filmmaker had naam gemaakt met films als What We Do in the Shadows (2014) en Hunt for the Wilderpeople (2016) en mocht zich nu aan het grote werk wagen. Daar slaagde hij met vlag en wimpel in, en dus keert Waititi terug voor de regie van Thor: Love and Thunder, die in juli 2022 verschijnt. Thor: Ragnarok is een lekker vlotte film met - zoals altijd - fantastische special effects, maar ook een geweldige cast. Zo zien we bijrolletjes van onder anderen Mark Ruffalo en Anthony Hopkins.

Cast
Naast Chris Hemsworth (Extraction), Tom Hiddleston (Kong: Skull Island) en Cate Blanchett (Nightmare Alley) zijn ook Idris Elba (Molly's Game), Jeff Goldblum (Jurassic Park) en Tessa Thompson (Annihilation) te zien in Thor: Ragnarok. Deze film is geregisseerd door Taika Waititi (Jojo Rabbit).

Thor: Ragnarok (2017) wordt beoordeeld met een 7,9 op IMDb en is zondag 20 maart om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, fantasy, superhelden. Speelduur: 130 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV