Hoe laat is Levi Rigters - Jamal Ben Saddik live te zien? (GLORY 80)

Hoe laat is Levi Rigters - Jamal Ben Saddik live te zien? (GLORY 80)
Sluitstuk van de avond

Sport :

Na zijn verlies tegen Rico Verhoeven neemt Jamal Ben Saddik het zaterdag (19 maart) opnieuw op tegen een Nederlander. Dit keer is kickbokstalent Levi Rigters zijn tegenstander. Hoe laat is dit gevecht te zien?

Koop je pay per view voor GLORY 80 via de website van GLORY.

Gevechten
De avond in de Trixxo Arena in het Belgische Hasselt begint om 19.00 uur met de zogeheten preliminary card, het 'voorprogramma'. Dit bestaat uit één gevecht. Vervolgens is de main card vanaf 20.00 uur te zien. Deze main card bestaat in totaal uit vijf gevechten. Gemiddeld wordt de duur van een gevecht op een halfuur ingeschat.

Bekijk de volledige fight card van GLORY 80 op Gids.tv.

Hoe laat komt Levi Rigters - Jamal Ben Saddik?
Van deze vijf gevechten op de main card is de strijd tussen Levi Rigters en Jamal Ben Saddik het sluitstuk. Gerekend volgens het principe van een halfuur per wedstrijd zullen de heren dus rond 22.00 uur de ring in de Trixxo Arena betreden; dit is echter ook afhankelijk van de duur van de voorgaande gevechten.

Het evenement GLORY 80 is zaterdag 19 maart vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay per view-tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY. De preliminary card begint om 19.00 uur en is te zien op de website van GLORY, KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is Levi Rigters - Jamal Ben Saddik live te zien? (GLORY 80) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV