De Klassieker Ajax - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

De Klassieker Ajax - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Topper in 27ste speelronde

Sport :

Op zondag 20 maart spelen Ajax en Feyenoord in de zevenentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers zitten in een kleine dip: winnen in de Eredivisie lukt, maar de manier waarop is erg moeizaam. Dinsdag wist Ajax ook niet te winnen van het Portugese Benfica, waardoor ze uitgeschakelt zijn voor de Europese competitie. Een gezonde dosis revanche zal geen kwaad kunnen, thuis tegen concurrent Feyenoord.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Feyenoord
De Rotterdammers wonnen ook afgelopen donderdag weer van hun Europese tegenstander Partizan en spelen komende weken de kwartfinales tegen het Tsjechische Slavia Praag (waar ze al vier punten tegen pakte in Europees verband). Ze zitten in een flow en nu het kampioenschap van de baan lijkt, is de weg open voor een goede overwinning.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 3 en om 14.20 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN en ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Ajax - Feyenoord is zondag 20 maart om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Klassieker Ajax - Feyenoord live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV