Vlaamse thrillerserie De Kraak vanaf vrijdag 8 april te zien op Veronica

Vlaamse thrillerserie De Kraak vanaf vrijdag 8 april te zien op Veronica
Van de makers van Undercover

Nieuws :

Vanaf vrijdag 8 april is de Vlaamse thrillerserie De Kraak te zien op Veronica. Deze serie van de makers van Undercover volgt een jonge IT-student, die na het winnen van een hackerswedstrijd wordt ingelijfd door een oplichtersbende.

Computernerd
De verlegen maar geniale computernerd Jeremy Peeters leeft in de perfecte anonimiteit en is nog nooit met justitie in aanraking geweest. Dat verandert nadat hij een hackerswedstrijd wint. Een oplichtersbende vraagt hem een internationale bank digitaal te kraken. Met zijn hulp willen ze de grootste bankroof aller tijden plegen, ter waarde van 350 miljoen euro.

Rollercoaster
Voor hij het goed en wel beseft, zit Jeremy in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld. Want wanneer de dag van de overval nadert, blijkt dat iedereen zo zijn eigen plan heeft. De hoofdrol wordt gespeeld door Tijmen Govaerts, een jonge acteur uit Mechelen. Verder speelt onder anderen Manuel Broekman mee in de serie.

De Vlaamse thrillerserie De Kraak is vanaf vrijdag 8 april wekelijks om 20.30 uur te zien op Veronica. De afleveringen van De Kraak zijn na uitzending direct op Amazon Prime Video te kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV