Recensie: Cheaper by the Dozen is hartverwarmend familieverhaal dat maar nauwelijks grappig is

Recensie: Cheaper by the Dozen is hartverwarmend familieverhaal dat maar nauwelijks grappig is
Niets te maken met het origineel

Film :

Vanaf 18 maart staat de film Cheaper by the Dozen op Disney+. Dit is alweer de tweede remake van dit verhaal, maar de remake van Steve Martin zal bij de meesten nog redelijk vers in het geheugen zitten. Deze versie is niet te vergelijken met de versie uit 2003, en daarom bijzonder dat dit toch gebeurt. Lees hier de recensie van Cheaper by the Dozen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De Bakers
Het verhaal gaat over de rauwe heldendaden van een samengesteld gezin van 12, de Bakers, terwijl ze door een hectisch gezinsleven navigeren en tegelijkertijd hun familiebedrijf runnen. Als er een kans komt die de Bakers niet kunnen weigeren, verhuizen ze en nemen ze een bijzondere, nieuwe levensstijl aan.

Bron: 20th Century Studios

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 64% | IMDb ★ 3,0

Deze film blijft onnodig en ietswat ongeïnspireerd, maar het nieuwe deel doet er alles aan om niet vergeleken te worden met de twee delen waarin Steve Martin de hoofdrol vertolkte. Het verhaal op zich heeft niet heel veel bijzonders, maar wordt prima uitgevoerd. De hoofdrollen van Zack Braff en Gabrielle Union zijn best aardig en tussen de kinderen zitten ook weer best wat leuke persoonlijkheden. Wat dan overblijft is een prima familieverhaal die geweldig leuk is om naar te kijken met het hele gezin, maar die maar weinig om het lijft heeft: 2,5 ster.

Cast
Naast Zach Braff (The Disaster Artist) en Gabrielle Union (Meet Dave) spelen ook Erika Christensen (Kimi) en Timon Kyle Durrett (Like Mike) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Gail Lerner (Seraglio).

Vanaf 18 maart 2022 is Cheaper by the Dozen te kijken op Disney+. Genre: Komedie, Familie. Tijdsduur: 95 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Cheaper by the Dozen is hartverwarmend familieverhaal dat maar nauwelijks grappig is of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV