Recensie: erotische thriller Deep Water met prachtige Ana de Armas

Recensie: erotische thriller Deep Water met prachtige Ana de Armas
Van de makers van Fatal Attraction en Indecent Proposal

Film :

Vanaf 18 maart is de thriller Deep Water te zien op Amazon Prime Video. Zin in een opzwepende, zinderende erotische thriller? Dan kom je wel van een koude kermis thuis. Voor een keer is het echter best leuk - vooral dankzij de beeldschone Bondgirl Ana de Armas in de hoofdrol. Lees hier de filmrecensie van Deep Water.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

The love story is never the whole story
De welgestelde man Vic staat zijn vrouw Melinda toe om vreemd te gaan. Op die manier proberen ze samen een ogenschijnlijk onafwendbare scheiding te voorkomen. Wanneer één van de minnaars van Melinda vermoord wordt is Vic echter al snel de hoofdverdachte...

Acteur Jacob Elordi en Ana de Armas in de film 'Deep Water'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,5

Acteur Ben Affleck en de prachtige Ana de Armas maken met Deep Water een film waarin de vrouw nog een ouderwets lustobject is. Als deze thriller in de jaren tachtig gemaakt zou zijn, zou hij prima passen tussen de vele andere erotische thrillers uit die tijd. Tegenwoordig voelt het allemaal niet meer helemaal op z'n plek. Deep Water is gebaseerd op de gelijknamige psychologische thriller van romanschrijfster Patricia Highsmith. Een dikke pil van driehonderd pagina's, die uitgebreid antwoord geeft op belangrijke vragen waar in deze film half of helemaal geen tijd voor is. Daardoor is het begin vooral saai, met een constante herhaling van zetten, om vervolgens een overspannen rommeltje te worden. Jammer, want een nieuwe Nine ½ Weeks was zeker welkom geweest. Twee sterren.

Cast
Naast Ben Affleck (Argo) en Ana de Armas (No Time to Die) zijn ook Jacob Elordi (Euphoria), Finn Wittrock (Unbroken), Lil Rel Howery (Get Out) en Kristen Connolly (Evil) te zien in Deep Water. Deze film is geregisseerd door Adrian Lyne (Indecent Proposal).

Vanaf 18 maart 2022 is de film Deep Water te zien op Amazon Prime Video. Genre: drama, romantiek, thriller. Tijdsduur: 116 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV