Vanavond op tv: Start logeerweek in Boer zoekt vrouw en Mijn vader de gelukszoeker

Vanavond op tv: Start logeerweek in Boer zoekt vrouw en Mijn vader de gelukszoeker
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 20 maart

Kijktip :

Vanavond gaat de nieuwe, driedelige serie Mijn vader de gelukszoeker van start op NPO 2. In dit programma maakt presentatrice Nadia Moussaïd samen met haar vader de omgekeerde reis, die hij van Marokko naar Nederland maakte. Terug van weggeweest is het NPO 1-programma Wie denk je wel dat je bent?. Joep van Deudekom en Rob Urgert zijn vanaf vanavond terug met het tweede seizoen van het humoristische onderzoeksprogramma. Bekijk alle tv-tips van zondag 20 maart hieronder.

Logeerweek in Boer zoekt vrouw
In Boer zoekt vrouw zien we vanavond de logeerweek. De komende weken kunnen we weer gaan genieten van ontluikende liefde en geflirt, maar misschien ook van ongemakkelijke stiltes en een ongezellige sfeer. Vanavond is het tijd voor de derde aflevering van Million Dollar Island, het spectaculaire survivalprogramma op SBS6 waarin honderd mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. In deze derde aflevering hebben de bewoners hun eerste week van het sociale experiment achter de rug. Bekijk de tv-tips van Gids.tv voor zondag 20 maart hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Thor: Ragnarok

Veronica
20:00 uur

Thor zit in de film Thor: Ragnarok gevangen op de planeet Sakaar en zet alles op alles om terug te keren naar Asgard en Ragnarök te stoppen, de vernietiging van zijn wereld, door toedoen van de machtige en meedogenloze schurk Hela.

Nieuw: Mijn vader de gelukszoeker

NPO 2
20:20 uur

Vanavond gaat de nieuwe, driedelige serie Mijn vader de gelukszoeker van start op NPO 2. In dit programma maakt presentatrice Nadia Moussaïd samen met haar vader Alice de omgekeerde reis die hij van Marokko naar Nederland maakte. Ze beginnen in Schiedam. Alice Moussaïd is zeventien jaar als hij zich eind jaren zeventig per schip, en met gevaar voor eigen leven, vanuit zijn geboorteland Marokko naar Europa laat smokkelen om zijn geluk te zoeken.

Boer zoekt vrouw: logeerweek begint

NPO 1
20:28 uur

Vanavond is het weer zover. Een nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw met de logeerweek. De komende weken kunnen we weer gaan genieten van ontluikende liefde en geflirt, maar misschien ook van ongemakkelijke stiltes en een ongezellige sfeer.

Million Dollar Island: de roulettetafel

SBS 6
21:30 uur

Vanavond is het tijd voor alweer de derde aflevering van Million Dollar Island, het spectaculaire survivalprogramma op SBS6 waarin honderd mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. Waar de een vriendschappen voor het leven sluit, lukt het anderen maar niet om hun plekje in de groep te vinden. En de bewoners maken kennis met een nieuw onderdeel: de roulettetafel. Vanaf nu wordt gespeeld om elkaars bandjes.

Terug: Wie denk je wel dat je bent?

NPO 1
21:35 uur

Joep van Deudekom en Rob Urgert zijn vanaf vanavond terug met het tweede seizoen van het humoristische onderzoeksprogramma Wie denk je wel dat je bent?, waarin ze verschillende typen mensen langs de wetenschappelijke meetlat leggen.

Tegenstellingen
Zijn de jongste kinderen in een gezin grappiger dan de oudste kinderen? Zijn hondenmensen beter in slap ouwehoeren dan kattenmensen? Kunnen sporters meer pijn verdragen dan sporthaters? De meest uiteenlopende kwesties en tegenstellingen komen aan bod in Wie denk je wel dat je bent? Dr. Tila Pronk, docent psychologie aan Tilburg University, staat ze bij.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering worden de verschillen tussen chaoten en perfectionisten uitgelicht. Hebben perfectionisten minder rotzooi in hun auto? Zijn ze botter tegen mensen die fouten maken dan chaoten? Hebben perfectionisten door hun chronische stress vaker last van een stijve nek? Hebben chaoten meer joie de vivre? Joep en Rob hopen op al deze vragen een antwoord te vinden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV