Recensie: Windfall is thriller die vastzit in eigen thema's en dialogen

Recensie: Windfall is thriller die vastzit in eigen thema's en dialogen
Prima hoofdrollen voor Jason Segel en Jesse Plemons

Film :

Vanaf 18 maart staat de film Windfall op Netflix. Een drama met de dit jaar voor een Academy Award-genomineerde acteur Jesse Plemons, dat is een recept voor succes. Maar hoe succesvol? Lees hier de recensie van Windfall.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Jij hebt alles, ik heb niks"
Een arrogante tech-miljardair trekt met zijn vrouw naar een vakantiehuis. Een beslissing die kort dag genomen werd. Ter plekke aangekomen ontdekken ze dat een man de woning aan het leegroven is.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 5,7

Laten we vooropstellen: met Jesse Plemons aan boord is het vrijwel onmogelijk om echt een slechte film te maken. Ook met Jason Segel hebben ze voor de protagonist een prima acteur te pakken. Eigenlijk wordt het pas de laatste tien minuten echt spannend en dat maakt het thriller-element echt minder. Wat overblijft is een film die vastzit in de thema's die worden opgebouwd en de dialogen die allemaal wel aardig op elkaar aansluiten: 3 sterren.

Cast
Naast Jason Segel (Friends with Benefits) en Jesse Plemons (The Power of the Dog) spelen ook Lily Collins (Mank) en Omar Leyva (The Gambler) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Charlie McDowell (The One I Love).

Vanaf 18 maart 2022 is de film Windfall te zien op Netflix. Genre: Thriller, Drama. Tijdsduur: 92 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Windfall is thriller die vastzit in eigen thema's en dialogen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV