Vanavond op tv: het verhaal van Lieve in Uitstel van executie, special De kennis van nu

Vanavond op tv: het verhaal van Lieve in Uitstel van executie, special De kennis van nu
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 21 maart

Kijktip :

Vanavond in Uitstel van executie het verhaal van Lieve, die alles dreigt te verliezen. Verder onder meer een special van De kennis van nu over de duurzame dood. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 21 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Khalid & Sophie

NPO 1
19:00 uur

Vanaf vanavond is de talkshow Khalid & Sophie terug op NPO 1. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand presenteren van maandag tot en met vrijdag om en om deze talkshow, en nemen daarmee het stokje weer over van Margriet van der Lindens M. Van maandag tot en met vrijdag ontvangen ze actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment.


De Kennis van Nu special: de duurzame dood

NPO 2
20:25 uur

Net als bijvoorbeeld Andere Tijden zal ook het wetenschappelijke programma De Kennis van Nu in 2022 op wisselende momenten te zien zijn met een speciale uitzending. Met vanavond om 20.25 uur een special over de duurzame dood. Steeds meer mensen zoeken naar een duurzaam alternatief voor begraven of cremeren. Resomeren is een nieuwe uitvaartmethode, waarbij het lichaam oplost in een vloeistof.


Uitstel van executie: Lieve verliest alles

RTL 4
20:30 uur

Vanavond in een nieuwe aflevering van Uitstel van executie, om 20.30 uur te zien op RTL 4, het schrijnende verhaal van Lieve. Kan het team van Martijn Krabbé ervoor zorgen dat ze er financieel weer bovenop komt? Lieve verliest haar kindje, raakt daarna haar baan kwijt en dreigt nu ook haar huurwoning kwijt te raken. Door de grote financiële stress blijft de brievenbus maandenlang ongeopend.


Misdaadfilm: The Italian Job

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de spannende misdaadfilm The Italian Job te zien. Een team van meesterdieven besluit een laatste gezamenlijke klus te doen in Venetië. Ze voeren een spectaculaire goudroof uit met een waarde van 35 miljoen dollar. Dan blijkt een van de teamleden een dubbele agenda te hebben en gaat er na een schietpartij met de buit vandoor. De overgebleven teamleden besluiten wraak te nemen.


Spoorloos: Yurani ontmoet familie in Colombia

NPO 1
21:20 uur

In een nieuwe aflevering van Spoorloos, vanavond om 21.20 uur op NPO 1, het verhaal van Yurani. Zij heeft Colombiaanse roots, maar had nooit de behoefte om op zoek te gaan naar haar biologische familie. De gedachte "ze hebben me niet voor niets afgestaan" overheerste, maar de sprankelende 34-jarige wil inmiddels wél meer weten over haar etnische achtergrond. Daarom laat Yurani zich registreren bij een DNA-bank - met wel hele verrassende uitkomsten.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: het verhaal van Lieve in Uitstel van executie, special De kennis van nu of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV