Fantastische horrorfilm A Quiet Place dinsdag te zien op Veronica

Fantastische horrorfilm A Quiet Place dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Veel mensen zullen acteur John Krasinski kennen van zijn rol als Jim Halpert in de briljante sitcom The Office, maar hij blijkt meer in zijn mars te hebben. In 2018 brak hij als filmregisseur door met de briljante horrorfilm A Quiet Place. Deze huiveringwekkende productie is dinsdag te zien op Veronica en je kunt A Quiet Place streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Bekijk de volledige programmering van monsterfilms op Veronica op Gids.tv.

Het verhaal
A Quiet Place volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer ze geterroriseerd worden door een soort buitenaardse kracht. Vervolgens proberen ze zo stil mogelijk te zijn om te overleven, want de allesverslindende monsters komen af op het kleinste geluid. Het blijkt niet zo simpel te zijn als ze dachten en een strijd op leven en dood volgt. De levens van de gezinsleden hangen constant aan een zijden draadje...

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Acteurs Emily Blunt en John Krasinski zijn sinds 2010 gelukkig getrouwd, maar ze schitterden nog nooit samen op het witte doek - tot 2018. Krasinski schreef, produceerde én regisseerde het geweldige A Quiet Place, waarin zijn vrouw Blunt de show steelt. Met veel gevoel voor drama en spanning nam Krasinski plaats op de regiestoel en hij weet de kijker anderhalf uur lang te boeien. Blunt had wat ons betreft een Oscarnominatie verdiend voor haar geweldige rol. Het uitstekende vervolg verscheen vorig jaar in de bioscoop.

Cast
Naast Emily Blunt (Mary Poppins Returns) en John Krasinski (13 Hours) zijn ook Millicent Simmonds (Wonderstruck) en Noah Jupe (Ford v Ferrari) te zien in A Quiet Place. Deze film is geregisseerd door John Krasinski.

A Quiet Place (2018) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is dinsdag 22 maart om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: horror. Speelduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV