Maandag in Khalid & Sophie: 'De Musketiers' spelen hun eerste single

Maandag in Khalid & Sophie: 'De Musketiers' spelen hun eerste single
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 21 maart

Kijktip :

Khalid Kassem & Sophie Hilbrand zijn terug met het tweede seizoen van hun talkshow. Hieronder lees je wie de andere gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 21 maart. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie - maandag 21 maart

  • Paskal Jakobsen, Paul de Munnik en Bertolf Lentink bundelen hun krachten en vormen samen De Musketiers. Vanavond vertellen zij er alles over in Khalid & Sophie en spelen live hun nieuwste single Terug Naar De Baai.
  • Sjuul Paradijs en Roos Moggré zijn vandaag het Duo van Dienst.
  • Volkskrant-verslaggever Mick Persson is net terug uit Oekraïne, waar hij was om van de oorlog verslag te doen. Vanavond vertelt hij daarover. En met VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans bespreekt Sophie wat Nederland nog kan doen om te helpen.
  • Waar het cabareteske team van Koefnoen voorheen op televisie te zien was, spelen ze nu in het theater. Met nieuw materiaal, maar met vertrouwde typetjes zijn Owen Schumacher, Jeremy Baker, Paul Groot, Kiki van Deursen en Sanne Franssen terug van weggeweest.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV