Deze nieuwe topfilms stream je nu op Pathé Thuis (april 2022)

Deze nieuwe topfilms stream je nu op Pathé Thuis (april 2022)
Met Anya Taylor-Joy, spoken en superhelden

Kijktip :

Zin in een avondje kunstzinnige, actievolle en lekkere popcornfilms thuis op de bank? Gids.tv heeft drie nieuwe films uitgekozen die nu beschikbaar zijn op Pathé Thuis.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

3. Last Night in Soho (2021)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,1

Bron: Universal Pictures

Last Night in Soho werd niet het bioscoopsucces waar men op hoopte, waardoor dit pareltje te boek staat als een behoorlijk onderschatte film. Regisseur Edgar Wright (Baby Driver) maakte van Last Night in Soho een lust voor het oog, met een legendarische soundtrack. Actrices Anya Taylor-Joy en Thomasin McKenzie schitteren in een flitsende horrorfilm. Lees hier waar je de film Last Night in Soho kunt streamen.

Ga naar de site van Pathé Thuis om Last Night in Soho te streamen. Lees ook onze recensie van Last Night in Soho.

2. Ghostbusters: Afterlife (2021)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,2

Bron: Sony Pictures Releasing

Wie lekker nostalgisch spoken wil jagen met onder anderen Paul Rudd is bij Ghostbusters: Afterlife aan het goede adres. Het nieuwe deel was een groot succes in de bioscopen, mede dankzij de terugkeer van de 'oude' cast met Dan Aykroyd en Bill Murray. Deze productie pakt uit met leuke special effects en de Stay Puft Marshmallow Man is terug van weggeweest. Lees hier waar je de film Ghostbusters: Afterlife kunt streamen.

Ga naar de site van Pathé Thuis om Ghostbusters: Afterlife te streamen. Lees ook onze recensie van Ghostbusters: Afterlife.

1. Spider-Man: No Way Home (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,5

Bron: Sony Pictures Releasing

Wie dit superheldenepos nog niet gezien heeft, gaat echt groots genieten. Het nieuwe deel van Spider-Man, met wederom Tom Holland en Zendaya in de hoofdrollen, kent een paar spectaculaire verrassingen, heeft snelheid, verveelt nooit en is een heerlijk avondje uit - maar dan wel thuis op de bank! Lees hier waar je de film Spider-Man: No Way Home kunt streamen.

Ga naar de site van Pathé Thuis om Spider-Man: No Way Home te streamen. Lees ook onze recensie van Spider-Man: No Way Home.

Bekijk hier een overzicht van bioscoopfilms die nu op het witte doek te zien zijn.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze nieuwe topfilms stream je nu op Pathé Thuis (april 2022) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV