OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw te streamen in april 2022

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw te streamen in april 2022
Met onder meer The Batman en Anatomy of a Scandal

Nieuws :

Het is april: de terrasjes staan weer uitgepakt, de flessen witte wijn staan weer koud en ook de streamingdiensten komen met hun vrolijke lente-content. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney+, HBO Max, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood (1 april)

Netflix

Bron: Netflix
In aanloop naar de eerste maanlanding in de zomer van 1969 is een kind gefascineerd door het ruimteleven. Deze woont nabij de NASA-uitvalsbasis, maar verneemt alle nieuws en ontwikkelingen zoals miljoenen anderen via de televisie. Zijn grote droom is zijn gewone leven achter zich te laten en zich voor te bereiden op een ruimtereis naar de maan. Lees hier waar je vanaf 1 april Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood kunt kijken.

The Bubble (1 april)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal van deze komediefilm draait om een groep acteurs en actrices die vastzitten in een pandemische bubbel in een hotel. Ze proberen een film af te maken, en dat levert gevaarlijke maar hilarische taferelen op. Lees hier waar je vanaf 1 april The Bubble kunt kijken.

Sempre più bello [Forever Out Of My League] (1 april)

Netflix

Bron: Netflix
Na een riskante longtransplantatie keert Marta eindelijk terug naar haar leven. Ze gaat samen met Gabriele wonen, waardoor Jacopo en Federica op zoek moeten gaan naar nieuwe huisgenoten. Alles lijkt goed te gaan, maar dan wordt Marta plotseling weer ziek. Met spoed wordt ze naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier waar je vanaf 1 april Forever Out Of My League kunt kijken.

Les Misérables (1 april)

Videoland

Bron:
Jean Valjean, een man die lang in een strafkamp heeft gezeten, wordt voorwaardelijk vrijgelaten. Zijn verleden laat hem echter niet zomaar met rust, want hij wordt opgejaagd door de meedogenloze agent Javert, die hem wil oppakken wegens oplichting. Lees hier waar je Les Misérables kunt kijken.

Better Nate than Ever (1 april)

Disney+

Bron: Disney Plus
De dertienjarige Nate Foster is een impopulaire jongen die levendige fantasieën koestert om een grote musicalster op Broadway te worden. Het lukt hem bijvoorbeeld niet om op school een fatsoenlijke rol te krijgen in een toneelproductie. Lees hier waar je vanaf 1 april Better Nate than Ever kunt kijken.

Julia, S1 (1 april)

HBO Max

Julia is geïnspireerd door het buitengewone leven van Julia Child, de uitvinder van kookprogramma's, en haar show The French Chef. Na de publicatie van haar iconische kookboek "Mastering the Art of French Cooking" begint Child haar eerste televisieserie, "The French Chef", bij het openbare televisiestation WGBH.. Bekijk hier waar je vanaf 1 april Julia kunt streamen.

Moonshot (1 april)

HBO Max

Bron: HBO Max
In de toekomst heeft de mensheid Mars gekoloniseerd. De universiteitsstudente Sophie heeft een relatie met Calvin. Nu blijkt dat hij naar Mars verhuist wil ze hem achterna. Ze bundelt de krachten met een andere student die zich tevens met zijn wederhelft wil herenigen. De twee weten het ruimteschip binnen te glippen dat naar de rode planeet reist. Lees hier waar je vanaf 1 april Moonshot kunt kijken.

The Contractor (1 april)

Prime Video

Bron: Prime Video
Nadat James Reed onvrijwillig uit de marine wordt ontslagen, tekent hij een contract bij een geheime paramilitaire organisatie zodat hij zijn gezin kan onderhouden. Voor zijn opdracht om een bioterroristische dreiging te onderzoeken reist Reed met zijn team naar Polen. Lees hier waar je vanaf 1 april The Contractor kunt kijken.

Beau Séjour, S1-2 (5 april)

Netflix

Kato Hoeven wordt op een dag wakker in een kamer in Hotel Séjour. Ze zit helemaal onder het bloed en komt al snel tot de onthutsende en vervreemdende ontdekking dat ze dood is. Met behulp van vijf anderen begint ze de moord op haarzelf te onderzoeken. Bekijk hier waar je vanaf 5 april Beau Séjour kunt streamen

Return to Space (7 april)

Netflix

Bron: Netflix
Voor het eerst richten de regisseurs Elizabeth Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin hun lenzen op de hemel. Ze brengen een verslag van de inspirerende opkomst van de twee decennia durende poging van SpaceX en Elon Musk om Amerika's ambities op het gebied van ruimtevaart nieuw leven in te blazen. Lees hier waar je vanaf 7 april Return to Space kunt kijken.

The In Between (8 april)

Netflix

Bron: Netflix
De tiener Tessa is gepassioneerd door fotografie. In de liefde is ze op haar hoede tot ze de romantische Skylar ontmoet. Ze beginnen een relatie, maar die is van korte duur. De twee geraken betrokken bij een verkeersongeluk waarbij Skylar komt te overlijden. Tessa moet verder met haar leven, maar vermoedt dat hij contact poogt te maken vanuit het hiernamaals. Lees hier waar je vanaf 8 april The In Between kunt kijken.

Dirty Lines, S1 (8 april)

Netflix

Bron: Netflix
Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint Frank Stigter het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Wat begint als een knullig geïmproviseerd experiment in de garage van hun ouders, ontwikkelt zich in razend tempo tot een miljoenenindustrie. Bekijk hier waar je vanaf 8 april Dirty Lines kunt streamen.

Elite, S5 (8 april)

Netflix

Bron: Netflix
Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. In het zesde seizoen duiken we opnieuw in een moord, misschien wel die van Armando? Bekijk hier waar je Elité kunt streamen.

Celebrity Apprentice (8 april)

Videoland

Bron: Videoland
Onder leiding van selfmade miljonair Michel Perridon en zijn twee assistentes Marie en Julie Reinders wordt een messcherp oordeel geveld over de kennis en kunde van tien BN'ers. Zij dagen elkaar in verschillende opdrachten uit om erachter te komen wie de beste kijk heeft op het ondernemerschap. Wie heeft de beste business skills en mag zichzelf aan het einde van de race bekronen met de titel ‘Celebrity Apprentice’?. Bekijk hier waar je vanaf 8 april Celebrity Apprentice kunt streamen.

Sex Appeal (8 april)

Disney+

Bron: Disney Plus
Avery Hansen-White doet niets waar ze niet goed in is. Door haar vroegrijpheid en zeer wetenschappelijke geest heeft ze de top van haar klas bereikt. Maar als haar langeafstandsvriendje laat doorschemeren dat hij hun relatie naar een hoger niveau wil tillen, maakt Avery zich zorgen dat haar ervaring in bed niet gelijk staat aan een voldoende. Lees hier waar je vanaf 8 april Sex Appeal kunt kijken.

De Kraak, S1 (8 april)

Prime Video

Bron: Prime Video
In deze serie vol spanning en actie leeft de verlegen maar geniale computernerd Jeremy Peeters in de perfecte anonimiteit en is nog nooit met justitie in aanraking gekomen. Maar wanneer de 20-jarige IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken. Bekijk hier waar je vanaf 8 april De Kraak kunt streamen.

All the Old Knives (8 april)

Prime Video

Bron: Prime Video
In Carmel-by-the-Sea ontmoeten de vroegere geliefden Henry en Celia elkaar weer. De een is werkzaam voor de CIA, de ander is een voormalig spion. De twee halen herinneringen op aan hun tijd samen in Wenen en bespreken de vliegtuigkaping van jaren geleden waarbij alle inzittenden kwamen te overlijden. Lees hier waar je vanaf 8 april All the Old Knives kunt kijken.

Liefde Zonder Grenzen (14 april)

Videoland

Na de romantische romcom Just Say Yes op Netflix trekt Yolanthe Cabau wederom een sexy verpleegsterspakje aan in wéér een romantische romcom genaamd Liefde zonder Grenzen. Hierin is ook te zien hoe acteur Jim Bakkum de grenzen van de mannenliefde verkent. Lees hier waar je Liefde zonder Grenzen kunt kijken.

The Kardashians, S1 (14 april)

Disney+

Bron: Disney Plus
De Kardashian-familie komt terug met een gloednieuwe serie, waarbij iedereen een kijkje krijgt in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen laten de camera's toe om de waarheid aan hun verhalen te geven. Van de intense druk op de schouders met het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische momenten van speeltijd en schoolgaande kinderen. Bekijk hier waar je vanaf 14 april The Kardashians kunt streamen.

Choose or Die (15 april)

Netflix

Bron: Netflix
Een student die blut is besluit een obscuur computerspel uit de jaren 80 te spelen met haar vriend. In het overlevingsspel zit ergens een nog niet opgeëiste prijs van 125.000 dollar verstopt. De jonge codeur ontketent echter een verborgen vloek die de realiteit verscheurt. Hierdoor wordt ze geconfronteerd met angstaanjagende beslissingen en zal ze de dodelijke consequenties onder ogen moeten zien. Lees hier waar je vanaf 15 april Choose or Die kunt kijken.

Anatomy of a Scandal (15 april)

Netflix

Bron: Netflix
James en Sophie Whitehouse hebben een gelukkig, zorgeloos en bevoorrecht leven. James is werkzaam als minister en heeft een liefhebbende familie thuis, maar dat alles komt op losse schroeven te staan als er een groot schandaal aan het licht komt. Bekijk hier waar je vanaf 15 april Anatomy of a Scandal kunt streamen.

Love in a Bottle (15 april)

Disney+

Bron: Independent Films
Liefde op het eerste gezicht bestaat. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky en Miles, ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van COVID is. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Lees hier waar je Love in a Bottle kunt kijken.

Outer Range, S1 (15 april)

Prime Video

Bron: Prime Video
Royal Abbott is een keiharde cowboy uit Wyoming die vecht voor zijn land en familie. Wanneer hij de mysterieuze verdwijning van zijn schoondochter onderzoekt ontdekt hij een ondoorgrondelijk mysterie aan de rand van de wildernis. Lees hier waar je vanaf 8 april Outer Range kunt kijken.

Another Round [Druk] (15 april)

Prime Video

Bron: September Films
Het verhaal gaat over een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een percentage alcohol in ons bloed. Die kleine intoxicatie opent de geest voor de wereld om ons heen, vermindert de problemen en verhoogt de creativiteit. Lees hier waar je Another Round kunt kijken.

Roar, S1 (15 april)

Apple TV+

Roar schetst een inzichtelijk, ontroerend en bovendien ook met momenten hilarisch portret van wat het vandaag de dag betekent om een vrouw te zijn. Dit met een unieke mix van realisme en futuristische werelden die elkaar ontmoeten in acht verschillende verhalen. De serie bevat heel wat ongetwijfeld herkenbare huiselijke evenals professionele situaties. Lees hier waar je vanaf 15 april Roar kunt streamen.

Tropenjaren (17 april)

NPO Plus

Bron: NPO
In de serie volgen we Rosa en haar man Jelle, die net ouders zijn geworden van hun eerste kind. Het koppel doet hun uiterste best om voor hun dochter te zorgen en hun werk, relatie en privéleven te houden zoals deze is, maar uitgaan en feesten lijkt echter steeds meer plaats te moeten maken voor luiers en babysitters. Bekijk hier waar je vanaf 17 april Tropenjaren kunt streamen.

The Batman (18 april)

HBO Max

Bron: HBO Max
Het jaar van verkiezingen in Gotham City. Potentiële kandidaten voor het burgemeesterschap worden één voor één omgebracht door een mysterieus figuur dat bij elk van hen een raadsel achterlaat, geadresseerd aan de Batman. Het wordt vervolgens Batmans missie om te achterhalen wie deze schurk is. Lees hier waar je vanaf 18 april The Batman kunt kijken.

Better Call Saul, S6a (19 april)

Wekelijks op Netflix

Bron: Netflix
In deze serie ontmoeten we de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Bekijk hier waar je Better Call Saul kunt streamen.

Russian Doll, S2 (20 april)

Netflix

Bron: Netflix
De serie draait om Nadia, een jonge New Yorkse die op weg naar een feestje is dat voor haar wordt gegeven. Dan gaat ze dood en komt weer tot leven in haar badkamer, een paar uur eerder in de tijd, klaar om naar het feest te gaan. Daar verloopt alles precies zoals ze eerder meemaakte, maar ook nu komt ze weer om het leven. Bekijk hier waar je Russian Doll kunt streamen.

I See You (20 april)

Netflix

Bron: Netflix
Als een 10-jarige jongen vermist wordt, begint een grote zoekactie met Greg Harper aan het hoofd van het onderzoek. De mysterieuze verdwijning doet hem denken aan een gelijkaardige zaak van jaren geleden. Bovendien staat zijn huwelijk op instorten wanneer zijn vrouw Jackie hem ontrouw is geweest. Lees hier waar je I See You kunt kijken.

The Dropout, S1 (20 april)

Disney+

Bron: Disney Plus
Het verhaal van Elizabeth Holmes de oprichter van het bloedtestbedrijf Theranos. Hoe kon 's werelds jongste zelfgemaakte vrouwelijke miljardair alles in een oogwenk verliezen? Hoe kwam het dat de vrouw, die ooit werd aangekondigd als "de volgende Steve Jobs", strafrechtelijk werd vervolgd - waarvan ze pleitte niet schuldig te zijn - en tot 20 jaar gevangenisstraf werd veroordeeld? Bekijk hier waar je vanaf 20 april The Dropout kunt streamen.

It’s Always Sunny in Philadelphia, S1 - 14 (20 april)

Disney+

Vier egocentrische vrienden runnen een Ierse pub in Philadelphia en proberen hun weg te vinden in de volwassen wereld van werk en relaties. Helaas zorgen hun vreemde opvattingen en onzekere beslissingen er vaak voor dat ze in de problemen komen. De ongemakkelijke situaties die ze steeds weer creëren worden vaak alleen maar slechter voordat ze beter worden. Bekijk hier waar je It's Always Sunny in Philadelphia kunt streamen.

Selling Sunset, S5 (22 april)

Netflix

Bron: Netflix
De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. De serie volgt de groep agenten terwijl ze door hun persoonlijke en professionele leven navigeren. In deze wereld draait alles om relaties en dat betekent vaak een groot drama. Bekijk hier waar je Selling Sunset kunt streamen.

Polar Bear (22 april)

Disney+

Bron: Disney Plus
De jonge Heriberto geeft twee voormalige klasgenoten, Flor en Trujillo, een lift naar een schoolreünie aan de andere kant van de stad. Hij probeert met hen het contact te hernieuwen, maar de twee gaan verder met waar ze op school tegen hem geëindigd zijn. Lees hier waar je vanaf 22 april Polar Bear kunt kijken.

The Flight Attendant, S2 (22 april)

HBO Max

Bron: HBO Max
Stewardess Cassandra Bowden wordt wakker in haar hotelkamer met een kater van de nacht ervoor in Dubai met een lijk naast haar. Bang om de politie te bellen, vervolgt ze haar ochtend alsof er niets is gebeurd. Bekijk hier waar je vanaf 22 april The Flight Attendant kunt streamen.

Hollington Drive (22 april)

NPO Plus

De zussen Teresa en Helen hebben een goede band met elkaar en hun families brengen graag tijd met elkaar door. Op een zwoele avond hebben ze een barbecue in de tuin van Theresa en haar partner Fraser. De kinderen komen echter niet op tijd terug, waarna Theresa op zoek gaat. Bekijk hier waar je vanaf 22 april Hollington Drive kunt streamen.

The Revenant (25 april)

Videoland

Bron: 20th Century Studios
De 37-jarige avonturier Hugh Glass sluit zich in het jaar 1823 aan bij Rocky Mountain Fur Company, een onderneming pelsjagers die de bovenloop van de rivier Missouri afspeurt op zoek naar pelsdieren. Tijdens een zware expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt Glass aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Lees hier waar je The Revenant kunt kijken.

Gasoline Alley (26 april)

Netflix

Bron: Netflix
Jimmy Jayne, een ruige jongen, wordt meegezogen in een drievoudige moordzaak. Hij werd voor het laatst gezien terwijl hij de drie vrouwen aan de hotelbar vermaakte en wordt als hoofdverdachte gezien door rechercheurs Freeman en Vargas. Om zijn naam te zuiveren begint Jimmy zijn eigen onderzoek. Lees hier waar je vanaf 26 april Gasoline Alley kunt kijken.

Sketchbook, S1 (27 april)

Disney+

Documentairereeks die ons meeneemt naar de bureaus en in het leven van getalenteerde kunstenaars en animators. Zij leren ons hoe je een iconisch personage uit een Walt Disney Animation Studios film tekent. Elke aflevering richt zich op een enkele kunstenaar die een personage illustreert dat zij hielpen creëren of dat hen inspireerde om kunstenaar te willen worden in de Studio. Bekijk hier waar je vanaf 27 april Sketchbook kunt streamen.

Temptation Island: Love or Leave, S2 (28 april)

Videoland

Bron: Videoland
Is hij of zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? Dat zijn de grote vragen in de vernieuwde editie van Temptation Island: Love or Leave. De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Bekijk hier waar je Temptation Island: Love or Leave kunt streamen.

OZARK, S4b (29 april)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal draait om de op het eerste oog saaie boekhoudersfamilie Byrde. Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laura Linney) openen in het nieuwe seizoen een beautysalon met een nieuwe mousse waar ze hun zaken mee op orde hopen te krijgen. De salon is slechts een nieuwe manier om geld wit te wassen. Bekijk hier waar je OZARK kunt streamen.

Ford v Ferrari [Le Mans '66] (29 april)

Disney+

Bron: 20th Century Studios
De je jonge Carroll Shelby helpt Ford in 90 dagen tijd helpt om een dubbele zegen te pakken met de GT40 tijdens de Le Mans van 1966, en dat alles om Enzo Ferrari een hak te zetten. Lees hier waar je Ford v Ferrari kunt kijken.

A Private War (29 april)

NPO Plus

Bron: A24
Deze film vertelt het zeer indrukwekkende verhaal van de Amerikaanse oorlogsjournaliste Marie Colvin, onder meer werkzaam bij de New York Times. Ver verwijderd van de frontlinie moet Colvin een persoonlijke en zware strijd uitvechten wanneer ze te maken krijgt met een posttraumatische stressstoornis. Ondanks dit moet ze haar gezondheid en veiligheid op het spel zetten om op nieuws te blijven jagen. Lees hier waar je A Private War kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw te streamen in april 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV