Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in april 2022

Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in april 2022
Met onder meer Better Call Saul en OZARK

Nieuws :

Het is april: de terrasjes staan weer uitgepakt, de flessen witte wijn staan weer koud en ook de streamingdiensten komen met hun vrolijke lente-content. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in april 2022.

Kijktips van Gids.tv

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood (1 april)

Netflix

Bron: Netflix
In aanloop naar de eerste maanlanding in de zomer van 1969 is een kind gefascineerd door het ruimteleven. Deze woont nabij de NASA-uitvalsbasis, maar verneemt alle nieuws en ontwikkelingen zoals miljoenen anderen via de televisie. Zijn grote droom is zijn gewone leven achter zich te laten en zich voor te bereiden op een ruimtereis naar de maan. Lees hier waar je vanaf 1 april Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood kunt kijken.

The Bubble (1 april)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal van deze komediefilm draait om een groep acteurs en actrices die vastzitten in een pandemische bubbel in een hotel. Ze proberen een film af te maken, en dat levert gevaarlijke maar hilarische taferelen op. Lees hier waar je vanaf 1 april The Bubble kunt kijken.

Sempre più bello [Forever Out Of My League] (1 april)

Netflix

Bron: Netflix
Na een riskante longtransplantatie keert Marta eindelijk terug naar haar leven. Ze gaat samen met Gabriele wonen, waardoor Jacopo en Federica op zoek moeten gaan naar nieuwe huisgenoten. Alles lijkt goed te gaan, maar dan wordt Marta plotseling weer ziek. Met spoed wordt ze naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier waar je vanaf 1 april Forever Out Of My League kunt kijken.

Beau Séjour, S1-2 (5 april)

Netflix

Kato Hoeven wordt op een dag wakker in een kamer in Hotel Séjour. Ze zit helemaal onder het bloed en komt al snel tot de onthutsende en vervreemdende ontdekking dat ze dood is. Met behulp van vijf anderen begint ze de moord op haarzelf te onderzoeken. Bekijk hier waar je vanaf 5 april Beau Séjour kunt streamen

Return to Space (7 april)

Netflix

Bron: Netflix
Voor het eerst richten de regisseurs Elizabeth Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin hun lenzen op de hemel. Ze brengen een verslag van de inspirerende opkomst van de twee decennia durende poging van SpaceX en Elon Musk om Amerika's ambities op het gebied van ruimtevaart nieuw leven in te blazen. Lees hier waar je vanaf 7 april Return to Space kunt kijken.

The In Between (8 april)

Netflix

Bron: Netflix
De tiener Tessa is gepassioneerd door fotografie. In de liefde is ze op haar hoede tot ze de romantische Skylar ontmoet. Ze beginnen een relatie, maar die is van korte duur. De twee geraken betrokken bij een verkeersongeluk waarbij Skylar komt te overlijden. Tessa moet verder met haar leven, maar vermoedt dat hij contact poogt te maken vanuit het hiernamaals. Lees hier waar je vanaf 8 april The In Between kunt kijken.

Dirty Lines, S1 (8 april)

Netflix

Bron: Netflix
Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint Frank Stigter het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Wat begint als een knullig geïmproviseerd experiment in de garage van hun ouders, ontwikkelt zich in razend tempo tot een miljoenenindustrie. Bekijk hier waar je vanaf 8 april Dirty Lines kunt streamen.

Elite, S5 (8 april)

Netflix

Bron: Netflix
Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. In het zesde seizoen duiken we opnieuw in een moord, misschien wel die van Armando? Bekijk hier waar je Elité kunt streamen.

Choose or Die (15 april)

Netflix

Bron: Netflix
Een student die blut is besluit een obscuur computerspel uit de jaren 80 te spelen met haar vriend. In het overlevingsspel zit ergens een nog niet opgeëiste prijs van 125.000 dollar verstopt. De jonge codeur ontketent echter een verborgen vloek die de realiteit verscheurt. Hierdoor wordt ze geconfronteerd met angstaanjagende beslissingen en zal ze de dodelijke consequenties onder ogen moeten zien. Lees hier waar je vanaf 15 april Choose or Die kunt kijken.

Anatomy of a Scandal (15 april)

Netflix

Bron: Netflix
James en Sophie Whitehouse hebben een gelukkig, zorgeloos en bevoorrecht leven. James is werkzaam als minister en heeft een liefhebbende familie thuis, maar dat alles komt op losse schroeven te staan als er een groot schandaal aan het licht komt. Bekijk hier waar je vanaf 15 april Anatomy of a Scandal kunt streamen.

Better Call Saul, S6a (19 april)

Wekelijks op Netflix

Bron: Netflix
In deze serie ontmoeten we de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Bekijk hier waar je Better Call Saul kunt streamen.

Russian Doll, S2 (20 april)

Netflix

Bron: Netflix
De serie draait om Nadia, een jonge New Yorkse die op weg naar een feestje is dat voor haar wordt gegeven. Dan gaat ze dood en komt weer tot leven in haar badkamer, een paar uur eerder in de tijd, klaar om naar het feest te gaan. Daar verloopt alles precies zoals ze eerder meemaakte, maar ook nu komt ze weer om het leven. Bekijk hier waar je Russian Doll kunt streamen.

I See You (20 april)

Netflix

Bron: Netflix
Als een 10-jarige jongen vermist wordt, begint een grote zoekactie met Greg Harper aan het hoofd van het onderzoek. De mysterieuze verdwijning doet hem denken aan een gelijkaardige zaak van jaren geleden. Bovendien staat zijn huwelijk op instorten wanneer zijn vrouw Jackie hem ontrouw is geweest. Lees hier waar je I See You kunt kijken.

Selling Sunset, S5 (22 april)

Netflix

Bron: Netflix
De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. De serie volgt de groep agenten terwijl ze door hun persoonlijke en professionele leven navigeren. In deze wereld draait alles om relaties en dat betekent vaak een groot drama. Bekijk hier waar je Selling Sunset kunt streamen.

Gasoline Alley (26 april)

Netflix

Bron: Netflix
Jimmy Jayne, een ruige jongen, wordt meegezogen in een drievoudige moordzaak. Hij werd voor het laatst gezien terwijl hij de drie vrouwen aan de hotelbar vermaakte en wordt als hoofdverdachte gezien door rechercheurs Freeman en Vargas. Om zijn naam te zuiveren begint Jimmy zijn eigen onderzoek. Lees hier waar je vanaf 26 april Gasoline Alley kunt kijken.

OZARK, S4b (29 april)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal draait om de op het eerste oog saaie boekhoudersfamilie Byrde. Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laura Linney) openen in het nieuwe seizoen een beautysalon met een nieuwe mousse waar ze hun zaken mee op orde hopen te krijgen. De salon is slechts een nieuwe manier om geld wit te wassen. Bekijk hier waar je OZARK kunt streamen.

Verder op NetflixActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV