Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in april 2022

Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in april 2022
Met onder meer

Nieuws :

Het is april: de terrasjes staan weer uitgepakt, de flessen witte wijn staan weer koud en ook de streamingdiensten komen met hun vrolijke lente-content. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in april 2022.

Kijktips van Gids.tv

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (nu te zien)

HBO Max

Een snelle serie over het professionele en persoonlijke leven van de Los Angeles Lakers uit de jaren 80, een van de meest gerespecteerde en dominante dynastieën in de sport - een team dat een tijdperk definieerde, zowel op als buiten het veld.

King Richard (nu te zien)

HBO Max

Bron: HBO Max
Het verhaal gaat over Richard Williams. Hij is vader van Venus en Serena voor wie hij een duidelijk doel voor ogen heeft. Door middel van onconventionele methodes traint hij zijn dochters en wil hij dat ze het onmogelijke bereiken en een indruk achterlaten op de wereld. Lees hier waar je King Richard kunt kijken.

Our Flag Means Death, S1 (nu te zien)

HBO Max

Het is het jaar 1717. De rijke landeigenaar Stede Bonnet heeft een hevige midlifecrisis en besluit zijn behaaglijke leven op te blazen om piraat te worden. Het gaat niet goed. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Julia, S1 (1 april)

HBO Max

Julia is geïnspireerd door het buitengewone leven van Julia Child, de uitvinder van kookprogramma's, en haar show The French Chef. Na de publicatie van haar iconische kookboek "Mastering the Art of French Cooking" begint Child haar eerste televisieserie, "The French Chef", bij het openbare televisiestation WGBH.. Bekijk hier waar je vanaf 1 april Julia kunt streamen.

Moonshot (1 april)

HBO Max

Bron: HBO Max
In de toekomst heeft de mensheid Mars gekoloniseerd. De universiteitsstudente Sophie heeft een relatie met Calvin. Nu blijkt dat hij naar Mars verhuist wil ze hem achterna. Ze bundelt de krachten met een andere student die zich tevens met zijn wederhelft wil herenigen. De twee weten het ruimteschip binnen te glippen dat naar de rode planeet reist. Lees hier waar je vanaf 1 april Moonshot kunt kijken.

The Batman (18 april)

HBO Max

Bron: HBO Max
Het jaar van verkiezingen in Gotham City. Potentiële kandidaten voor het burgemeesterschap worden één voor één omgebracht door een mysterieus figuur dat bij elk van hen een raadsel achterlaat, geadresseerd aan de Batman. Het wordt vervolgens Batmans missie om te achterhalen wie deze schurk is. Lees hier waar je vanaf 18 april The Batman kunt kijken.

The Flight Attendant, S2 (22 april)

HBO Max

Bron: HBO Max
Stewardess Cassandra Bowden wordt wakker in haar hotelkamer met een kater van de nacht ervoor in Dubai met een lijk naast haar. Bang om de politie te bellen, vervolgt ze haar ochtend alsof er niets is gebeurd. Bekijk hier waar je vanaf 22 april The Flight Attendant kunt streamen.

Verder op HBO Max

  • Ruxx, S1
  • Naomi, S1
  • Minx, S1
  • Phoenix Rising
  • DMZ, S1
  • Starstruck, S2
  • Brené Brown: Atlas of the Heart

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV