Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in april 2022

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in april 2022
Met onder meer De Kraak en Outer Range

Nieuws :

Het is april: de terrasjes staan weer uitgepakt, de flessen witte wijn staan weer koud en ook de streamingdiensten komen met hun vrolijke lente-content. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in april 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Contractor (1 april)

Prime Video

Bron: Prime Video
Nadat James Reed onvrijwillig uit de marine wordt ontslagen, tekent hij een contract bij een geheime paramilitaire organisatie zodat hij zijn gezin kan onderhouden. Voor zijn opdracht om een bioterroristische dreiging te onderzoeken reist Reed met zijn team naar Polen. Lees hier waar je vanaf 1 april The Contractor kunt kijken.

Star Trek: Picard (elke vrijdag)

De serie brengt Picard, de voormalige kapitein van de USS Enterprise-D waar hij nog nooit is geweest - ons heden. Hij zal terugreizen naar 2024 om een 24e eeuw te herstellen die is veranderd in een "totalitaire nachtmerrie". Bekijk hier waar je Star Trek: Picard kunt streamen.

De Kraak, S1 (8 april)

Prime Video

Bron: Prime Video
In deze serie vol spanning en actie leeft de verlegen maar geniale computernerd Jeremy Peeters in de perfecte anonimiteit en is nog nooit met justitie in aanraking gekomen. Maar wanneer de 20-jarige IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken. Bekijk hier waar je vanaf 8 april De Kraak kunt streamen.

All the Old Knives (8 april)

Prime Video

Bron: Prime Video
In Carmel-by-the-Sea ontmoeten de vroegere geliefden Henry en Celia elkaar weer. De een is werkzaam voor de CIA, de ander is een voormalig spion. De twee halen herinneringen op aan hun tijd samen in Wenen en bespreken de vliegtuigkaping van jaren geleden waarbij alle inzittenden kwamen te overlijden. Lees hier waar je vanaf 8 april All the Old Knives kunt kijken.

Outer Range, S1 (15 april)

Prime Video

Bron: Prime Video
Royal Abbott is een keiharde cowboy uit Wyoming die vecht voor zijn land en familie. Wanneer hij de mysterieuze verdwijning van zijn schoondochter onderzoekt ontdekt hij een ondoorgrondelijk mysterie aan de rand van de wildernis. Lees hier waar je vanaf 8 april Outer Range kunt kijken.

Another Round [Druk] (15 april)

Prime Video

Bron: September Films
Het verhaal gaat over een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een percentage alcohol in ons bloed. Die kleine intoxicatie opent de geest voor de wereld om ons heen, vermindert de problemen en verhoogt de creativiteit. Lees hier waar je Another Round kunt kijken.

Verder op Prime Video

  • Cypher (8 april)
  • Bang Bang Baby, S1 (28 april)
  • Undone, S2 (29 april)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV