Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in april 2022

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in april 2022
Met onder meer Tropenjaren

Nieuws :

Het is april: de terrasjes staan weer uitgepakt, de flessen witte wijn staan weer koud en ook de streamingdiensten komen met hun vrolijke lente-content. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in april 2022.

Kijktips van Gids.tv

Het jaar van Fortuyn (april)

NPO Plus

Bron: NPO Plus
Het politieke establishment schrikt op van de stormachtige opkomst van de flamboyante nieuwkomer Pim Fortuyn. PvdA-lijsttrekker Ad Melkert, de belangrijkste kanshebber in de strijd om het Torentje, ziet hoe het politieke spel onder invloed van de eigenzinnige populist Fortuyn razendsnel verandert. Bekijk hier waar je * Het jaar van Fortuyn* kunt streamen.

Tropenjaren (17 april)

NPO Plus

Bron: NPO
In de serie volgen we Rosa en haar man Jelle, die net ouders zijn geworden van hun eerste kind. Het koppel doet hun uiterste best om voor hun dochter te zorgen en hun werk, relatie en privéleven te houden zoals deze is, maar uitgaan en feesten lijkt echter steeds meer plaats te moeten maken voor luiers en babysitters.. Bekijk hier waar je vanaf 17 april Tropenjaren kunt streamen.

Hollington Drive (22 april)

NPO Plus

De zussen Teresa en Helen hebben een goede band met elkaar en hun families brengen graag tijd met elkaar door. Op een zwoele avond hebben ze een barbecue in de tuin van Theresa en haar partner Fraser. De kinderen komen echter niet op tijd terug, waarna Theresa op zoek gaat. Bekijk hier waar je vanaf 22 april Hollington Drive kunt streamen.

A Private War (29 april)

NPO Plus

Bron: A24
Deze film vertelt het zeer indrukwekkende verhaal van de Amerikaanse oorlogsjournaliste Marie Colvin, onder meer werkzaam bij de New York Times. Ver verwijderd van de frontlinie moet Colvin een persoonlijke en zware strijd uitvechten wanneer ze te maken krijgt met een posttraumatische stressstoornis. Ondanks dit moet ze haar gezondheid en veiligheid op het spel zetten om op nieuws te blijven jagen. Lees hier waar je A Private War kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in april 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV