Vanavond op tv: Floortje naar het einde van de wereld en Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanavond op tv: Floortje naar het einde van de wereld en Mr. Frank Visser doet uitspraak
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 24 maart

Kijktip :

Vanavond geen nieuwe programma's, maar wel boeiende afleveringen van onder meer Floortje naar het einde van de wereld (in Argentinië) en Mr. Frank Visser doet uitspraak (in Witte Paarden). Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 24 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Frontlinie: Bram Vermeulen in Oekraïne

NPO 2
20:25 uur

De oorlog in Oekraïne is inmiddels al een kleine maand bezig. Vlak vóór de Russische invasie was Bram Vermeulen nog in Oekraïne. Wat hij daar beleefde is te zien in deze aflevering van Frontlinie. In de laatste zeven dagen voor de Russische invasie reist Bram Vermeulen naar het oostfront van Oekraïne op de trein die het westen met het oosten verbindt, tanks naar het front vervoert en vluchtelingen in veiligheid brengt.

Mr. Frank Visser doet uitspraak: ruzie om kerkje

SBS 6
20:30 uur

Vanavond om 20.30 uur weer een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak op SBS6. Deze week reizen mr. Frank Visser en presentator Viktor Brand af naar het buurtschapje Witte Paarden in Overijssel. In Witte Paarden bezit Jacqueline een piepklein kerkje die het nodige onderhoud kan gebruiken. In de loop der jaren is het kerkje volledig gerenoveerd en plaatst Jacqueline er een mooi hekje omheen. Maar dan trekken haar buren het hek uit de grond.

Familiefilm: The Adventures of Tintin

Veronica
20:30 uur

Vanavond is op Veronica de geweldige avonturenfilm The Adventures of Tintin te zien, waarmee regisseur Steven Spielberg een droom in vervulling bracht: Kuifje naar het witte doek brengen. De onverschrokken verslaggever Kuifje en kapitein Haddock gaan op schattenjacht op zoek naar een gezonken schip dat onder bevel was van Haddocks voorvader, Sir Francis Haddock.

Floortje naar het einde van de wereld: Argentinië

NPO 1
20:35 uur

Sinds donderdag is Floortje Dessing terug met een gloednieuw seizoen van Floortje naar het einde van de wereld. Ze kan eindelijk weer op reis na een lange en zware pandemie en bezoekt in deze aflevering Argentinië. In Argentinië bezoekt Floortje een bijzondere Amerikaanse familie, die op de uitgestrekte vlaktes van Noord-Patagonië woont. Pater familias is de 74-jarige Ashley. Veertig jaar geleden verloor hij zijn hart aan deze verlaten uithoek.

Docu: The Meaning of Hitler

NPO 2
22:20 uur

Ruim 75 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog lijken veel lessen van toen verloren te zijn gegaan. Waar komt de fascinatie voor Adolf Hitler en het nazisme vandaan? Dat wordt onderzocht in de documentaire The Meaning of Hitler, vanavond op NPO 2. Als uitgangspunt namen de makers het boek The Meaning of Hitler van Sebastian Haffner. Hij schreef dat als de wereld klaar was met Hitler, niet alleen de man moest worden gedood, maar ook het instituut en de legende.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV