Vanavond op tv: nieuwe serie Het jaar van Fortuyn, wetenschappelijk programma Prikkels

Vanavond op tv: nieuwe serie Het jaar van Fortuyn, wetenschappelijk programma Prikkels
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 maart

Kijktip :

Vanavond diverse nieuwe producties bij de publieke omroep, zoals de dramaserie Het jaar van Fortuyn en het wetenschappelijke programma Prikkels. Maar er is meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: I Can See Your Voice

RTL 4
20:00 uur

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van I Can See Your Voice te zien op RTL 4. Slagen de panelleden er dit keer in om te achterhalen wie er écht kan zingen, en wie werkelijkheid een valse kraai is? In deze allerlaatste aflevering is Patty Brard, in het verleden lid van de populaire meidengroep Luv', samen met haar grote fan Stacey te gast. De vraag is of Patty 'You're the Greatest Lover' met een prachtige stem of met iemand die geen noot zuiver zingt zal vertolken.


Filmdrama: There Will Be Blood

Spike
20:30 uur

Op Spike is vanavond het meesterlijke filmdrama There Will Be Blood te zien, met een Oscarwinnende Daniel Day-Lewis in de hoofdrol. Daniel Plainview en z'n zoon zoeken als onafhankelijke oliezoekers hun heil in het Californië van begin twintigste eeuw. Ze worden uitgedaagd door een jonge priester, Eli Sunday, wiens ambitie al even groot is als die van Plainview.


Filmdrama: Les Misérables

Canvas
21:15 uur

Op Canvas is vanavond het prachtige, voor een Oscar genomineerde filmdrama Les Misérables te zien. Stéphane, nog maar net verhuisd van Cherbourg naar de Franse hoofdstad Parijs, komt terecht in de anti-criminaliteitsbrigade van Montfermeil in het 93ste arrondissement. Hij ontmoet er de ervaren agenten Chris en Gwada. Al snel ontdekt Stéphane de spanningen tussen de verschillende bendes van de wijk. Wanneer ze tijdens een interventie de controle dreigen te verliezen, filmt een drone al hun daden.


Nieuw: Het jaar van Fortuyn

NPO 1
21:25 uur

Vanavond gaat de nieuwe, vijfdelige dramaserie Het jaar van Fortuyn van start op NPO 1. In deze serie gaan we terug naar de jaren 2001 en 2002. Ad Melkert lijkt de PvdA naar een verkiezingsoverwinning te dirigeren, maar dan duikt Pim Fortuyn op. Als twee vliegtuigen zich in de Twin Towers in New York boren, brengt dit ook in Nederland een schokgolf teweeg. De spraakmakende columnist Fortuyn besluit de politiek in te gaan en sluit zich aan bij de nieuwe partij Leefbaar Nederland.


Nieuw: Prikkels

NPO 2
22:20 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe wetenschappelijke programma Prikkels te zien op NPO 2. In deze serie duiken we in de ongekende schoonheid van onze zintuigen in een wereld die onze zintuigen steeds vaker overprikkelt. Hoe gaan onze zintuigen om met de enorme stroom prikkels? Presentatoren Elisabeth van Nimwegen en Dirk de Bekker gaan op onderzoek uit.


Start: The Salisbury Poisonings

NPO 2
23:00 uur

Vanavond gaat de vierdelige Britse dramaserie The Salisbury Poisonings van start op NPO 2. De serie vertelt het verhaal van een spraakmakende vergiftiging in Groot-Brittannië. Het is 4 maart 2018. De Britse hulpdiensten krijgen een oproep om naar het park in het centrum van Salisbury te komen, want daar zijn twee mensen bewusteloos aangetroffen op een bankje. Als de identiteit van de slachtoffers bekend wordt is het hele land meteen in rep en roer.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe serie Het jaar van Fortuyn, wetenschappelijk programma Prikkels of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV