Beide Deadpool-films zondag achter elkaar te zien op Veronica

Beide Deadpool-films zondag achter elkaar te zien op Veronica
Ook te streamen via Disney+ en Pathé Thuis

Kijktip :

Hoewel officieel geen onderdeel van het Marvel Cinematic Universe van Iron Man, Thor, Captain America en al die anderen, komt ook superheld Deadpool uit de Marvel-stal. Hij speelde de hoofdrol in twee hilarische actiecomedy's, Deadpool en Deadpool 2. Deze zijn zondag achter elkaar - maar wel in omgekeerde volgorde - te zien op Veronica.

20.00 uur: Deadpool 2


Vreemd genoeg kiest Veronica ervoor om eerst Deadpool 2 uit te zenden. In deze film is te zien hoe de futuristische soldaat én superschurk Cable het voorzien heeft op de losgeslagen mutant Russell, de stevige tiener met de vlammende handjes. Aan Deadpool de taak om deze vuurgevaarlijke jongen te beschermen. Dit kan hij echter niet alleen en dus verzamelt hij een onverwoestbaar team om zich heen. Deadpool noemt zijn team de X-Force, een genderneutrale groep superhelden met allemaal een eigen specialiteit.

Deadpool 2 (2018) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb. Genre: actie, comedy, superhelden. Speelduur: 119 minuten.

Je kunt Deadpool 2 streamen via onder meer Disney+ en Pathé Thuis.

22.20 uur: Deadpool


Vervolgens is het de beurt aan het debuut van Deadpool op het witte doek. We maken kennis met Wade Wilson, een speciale agent van de overheid die - nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven - een alter ego in het leven roept, Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden, een donker gevoel voor humor en een flinke dosis sarcasme jaagt Deadpool op de man die bijna zijn leven verwoest heeft.

Deadpool (2016) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb. Genre: actie, comedy, superhelden. Speelduur: 108 minuten.

Je kunt Deadpool streamen via onder meer Disney+ en Pathé Thuis.

Cast
Naast Ryan Reynolds (Free Guy) en Morena Baccarin (Greenland) zijn ook Ed Skrein (Midway), T.J. Miller (Underwater) en Josh Brolin (Sicario) te zien in de Deadpool-films. De films zijn geregisseerd door Tim Miller en David Leitch.

De Deadpool-films zijn zondag 27 maart vanaf 20.00 uur te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV