Komisch nieuw programma Seef spees vanaf maandag te zien op NPO 3

Komisch nieuw programma Seef spees vanaf maandag te zien op NPO 3
Kunnen we beter lachen om onrecht?

Kijktip :

NPO 3 zendt vanaf maandag (28 maart) het nieuwe, experimentele sketchprogramma Seef spees uit. Hierin onderzoeken Clarice Gargard en Hasna El Maroudi of het zou helpen als we lachen om onrecht in de samenleving in plaats van erover te praten.

Seef spees gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Opluchting
De dames zijn het zat om over ongelijkheid en onrecht in de samenleving te práten. Wellicht brengt erom láchen nieuwe inzichten, of op z'n minst opluchting. In Seef spees spiegelen, persifleren en fileren ze de Nederlandse samenleving samen met onder anderen Noraly Beyer, Soundos El Ahmadi en Romana Vrede.

Rijk
Hoe kan het dat Mark Rutte van alles vergeet en toch aan de macht blijft? Wat gebeurt er als je als gewone zwarte vrouw ineens net zo rijk wordt als Elon Musk? Hoe kun je het beste onder de druk uitkomen om geld naar je familie in Turkije te sturen? Misschien lach je je rot, steek je er iets van op, doet het een beetje pijn of vraag je je af waar de fuck je nou net naar gekeken hebt.

Het nieuwe sketchprogramma Seef spees is vanaf maandag 28 maart wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Seef spees terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV