Documentaireserie Muhammad Ali gaat maandag van start op NPO 2

Documentaireserie Muhammad Ali gaat maandag van start op NPO 2
Een kijkje in het leven van de grootste bokser ooit

Kijktip :

Vanaf maandag is de achtdelige documentaireserie Muhammad Ali, over de gelijknamige legendarische bokser, twee weken lang te zien op NPO 2. De uitgebreide documentaire schetst een beeld van Ali's leven en carrière.

Muhammad Ali aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Charmante opschepper
Muhammad Ali is een intiem portret van de drievoudig wereldkampioen zwaargewicht. Ali was in de ring een snelle, gracieuze en sterke bokser en vestigde zich buiten de ring als charmante opschepper. Hij was onvoorwaardelijk zichzelf en inspirerende miljoenen mensen wereldwijd.

Gouden medaille
In de eerste aflevering is te zien hoe Cassius Clay zich van amateurbokser opwerkt tot winnaar van de Olympische gouden medaille in 1960. Clay wordt professional en verhuist naar Miami, waar hij traint en zichzelf leert promoten. In 1962 verslaat hij in zijn eerste professionele gevecht Sonny Banks.

De documentaireserie Muhammad Ali is vanaf maandag 28 maart twee weken lang van maandag tot en met donderdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Muhammad Ali terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaireserie Muhammad Ali gaat maandag van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV