Vrijdag in Khalid & Sophie: Sander Heijne maakte serie over ongelijkheid in Nederland

Vrijdag in Khalid & Sophie: Sander Heijne maakte serie over ongelijkheid in Nederland
De gasten van Khalid & Sophie van vrijdag 25 maart

Kijktip :

Khalid Kassem & Sophie Hilbrand zijn terug met het tweede seizoen van hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 25 maart. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie - vrijdag 25 maart

  • Comedian Martijn Koning en journalist Liesbeth Staats zijn het duo van dienst en loodsen ons door het nieuws van de dag.

  • De sterkste schouders dragen in Nederland niet de zwaarste lasten, blijkt vandaag wederom uit een rapport van het Centraal Planbureau. Journalist Sander Heijne maakte een serie over ongelijkheid in Nederland en schuift bij ons aan.

  • Hans Sibbel oftewel Lebbis staat weer op de planken met een nieuwe show.

  • Annefleur is dit nieuwe seizoen huiscurator van ons eigen wassenbeeldenmuseum. Vandaag opent zij het museum.

  • Komende zondag is de laatste aflevering van De verschrikkelijke jaren tachtig. Met de cast en makers van de serie vieren wij dit ‘verschrikkelijke’ decennium. Te gast: regisseur Tim Kamps en scenarist Kim van Kooten, acteurs Jacob Derwig, Maria Kraakman, Hannah van Lunteren, Rosa van Leeuwen (10) en Kylian de Pagter (15).

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV