Vanavond op tv: Start van Stegeman op de bres & Killing Eve seizoen 4

Vanavond op tv: Start van Stegeman op de bres & Killing Eve seizoen 4
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 27 maart

Kijktip :

Vanavond (27 maart) start een gloednieuw seizoen van Stegeman op de bres. Stegeman zal het weer voor veel slachtoffers opnemen. Ga jij vanavond kijken? Ook zien we de tv-special Achter de deuren van Paleis Noordeinde. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zetten exclusief voor Jan Slagter de deuren van Paleis Noordeinde open. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gezelligheid in Boer zoekt Vrouw
Vanaf vanavond is ook het gloednieuwe seizoen van de populaire thrillerserie Killing Eve wekelijks te zien op NPO 3. De start van het vierde seizoen volgt een maand na de première op de Amerikaanse televisie. En de logeerweek in Boer zoekt vrouw is in volle gang. Hoewel het bij de ene boer wat makkelijker gaat dan bij de ander, hoopt iedereen nog steeds de liefde te vinden. Er staan in ieder geval veel gezellige activiteiten op het programma. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 27 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Special: Achter de deuren van Paleis Noordeinde

NPO 1
18:10 uur

Jan Slagter neemt ons in de special Achter de deuren van Paleis Noordeinde mee achter de deuren van het prachtige paleis en ontmoet de koning en koningin. Hoe zien de verschillende ruimtes in het paleis eruit en welke functies hebben ze?

Start: Killing Eve seizoen 4

NPO 3
20:19 uur

Vanaf vanavond is thrillerserie Killing Eve seizoen 4 wekelijks te zien op NPO 3. Eve gaat in dit seizoen op een wraakmissie en is vastbesloten om "de Twaalf" te ontmaskeren en voor eens en voor altijd uit te schakelen.

Boer zoekt vrouw: eerste keuzemoment

NPO 1
20:23 uur

De logeerweek in Boer zoekt vrouw is in volle gang. Hoewel het bij de ene boer wat makkelijker gaat dan bij de ander, hoopt iedereen nog steeds de liefde te vinden. Er staan in ieder geval veel gezellige activiteiten op het programma. Bij boer Hans is genoeg om over te praten. Net als Hans hebben de drie dames ook al een heel leven achter zich en hier wordt meteen openhartig over gesproken. Maar dan staat Yvon Jaspers opeens voor de deur, want Hans is toe aan zijn eerste keuzemoment. Wie van de drie vrouwen moet de boerderij verlaten?

Terug: Stegeman op de bres

SBS 6
20:30 uur

Alberto Stegeman is vanaf vanavond terug met een nieuwe reeks afleveringen van Stegeman op de bres op SBS6. Zoals de naam van het programma al aangeeft neemt Stegeman het in dit programma op voor mensen die slachtoffer zijn van allerlei gespuis.

Million Dollar Island: tropische buien op komst

SBS 6
21:25 uur

Het avontuur van de deelnemers aan Million Dollar Island is in volle gang. Ze proberen op het idyllische eiland te overleven én te samenleven - en dat gaat soms een stuk moeilijker dan gedacht. Daar komen de grillen van Moeder Natuur ook nog eens bij. De deelnemers bevinden zich op een warm en beeldschoon eiland, maar helaas zijn de eerste tropische buien in aantocht op Million Dollar Island. Niet alle kampen blijken daarop voorbereid te zijn.

Actiecomedy: Deadpool

Veronica
22:20 uur

Wanneer voormalig lid in Deadpool van de speciale eenheid Wade Wilson te horen krijgt dat hij terminale kanker heeft, ziet hij het even niet meer zitten. Totdat hij het aanbod krijgt om proefpersoon te worden voor een uniek experiment dat zijn leven kan redden. Wilson gaat akkoord. Maar de persoon die na de behandeling naar buiten komt, is zowel van binnen als van buiten compleet getransformeerd. Deadpool is geboren: een grofgebekte, compleet gestoorde huurling met regeneratieve krachten die gek is op sarcasme en grof geweld. Met de hulp van X-Men Colossus en Negasonic Teenage Warhead gaat superheld Deadpool op jacht naar de daders die zijn gezicht verminkt hebben.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV