Oefenwedstrijd Nederland - Duitsland live op tv en online

Oefenwedstrijd Nederland - Duitsland live op tv en online
Strijd met de eeuwige aartsrivaal

Sport :

Na de zinderende wedstrijd tegen Denemarken staat dinsdag (29 maart) het tweede oefenduel in de aanloop naar het WK Voetbal in Qatar op het programma. Aartsrivaal Duitsland is de tegenstander. Het duel is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Duitsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Spektakel
Zaterdag ontving Oranje de Denen in de Johan Cruijff Arena, en de wedstrijd was één groot spektakel. Vooral in de eerste helft creëerde Nederland veel kansen, wat leidde tot een 3-1 ruststand. In de tweede helft kwamen er nog twee treffers bij, onder meer van de voet van de teruggekeerde Christian Eriksen. Eindstand: 4-2.

Aartsrivaal
Dinsdag speelt het Nederlands elftal van Louis van Gaal tegen de eeuwige aartsrivaal Duitsland. Al sinds jaar en dag zijn we in gevecht met voetballand Duitsland, met als grootste trauma de verloren WK-finale van 1974. In recente jaren bewaart Oranje betere herinneringen aan de Duitsers; in oktober 2018 werd nog met 3-0 gewonnen in de Nations League.

De wedstrijd Nederland - Duitsland is dinsdag 29 maart vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oefenwedstrijd Nederland - Duitsland live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV