Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt begint dinsdag op RTL 5

Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt begint dinsdag op RTL 5
Misdaadverslaggever gaat onverschrokken te werk

Kijktip :

De onverschrokken misdaadverslaggever Kees van der Spek is vanaf dinsdag (29 maart) terug met een nieuwe reeks afleveringen van Oplichters aangepakt. Hij staat Nederlanders bij die het slachtoffer zijn geworden van oplichters.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nachtmerrie
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Oplichters aangepakt maken we kennis met Jonathan uit Venlo, die nog maar net ontwaakt is uit een nachtmerrie. Hij ging in zee met een paar foute investeerders, die hij in Suriname leerde kennen. Dat kostte hem al zijn geld en zelfs een gevangenisstraf.

Footballspelers
Van der Spek begint een onderzoek naar de oplichters, die zich voordeden als beroemde American footballspelers. Hij bijt zich op de voor hem zo kenmerkende wijze helemaal vast in de zaak, die hem naar Kameroen voert. Hier ontmaskert Van der Spek de grote man achter de bende.

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 29 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV